fbpx

Ønsker du å delta på NM i Sjømathandel 2022?

10.12. 2021

Penger

Du som driver en flott og populær sjømatbedrift, er selvsagt opptatt av å yte og tilby det beste. Men har du muligheten til å følge med i utviklingen? Vil ikke også du følge med næringen og bli muligens en trendsetter i sjømathandleryrket?

Da bør du gjøre deg eller din medarbeider klar for å delta i Norgesmesterskapet i Sjømathandel 2022! En tøff og spennende fagkonkurranse for profesjonelle sjømathandlere som til daglig arbeider i sjømatdisken. Her vil 8 deltakere gå videre fra uttakskonkurransene som vil finne sted i uke 17/18 i 2022.

Finalen vil gjennomføres på Norges største matfestival- Matstreif, i september 2022. Konkurranseteltet vil stå sentralt på Rådhusplassen i Oslo som er en flott arena for å få vist frem sin bedrift for et stort publikum og kanskje er det din bedrift som har Norgesmesteren i Sjømathandel 2022? Øvelsene i Norgesmesterskapet er sammensatte og skal gjenspeile sjømathandlerens arbeidsdag. Du eller din medarbeider vil sammen med konkurrentene bli målt i kunnskap i 4 kategorier:

1. Varemottak med råvarekunnskap og kvalitetsvurdering
2. Håndskjæring og konkurranser på tid
3. Produksjon av produkter for salg
4. Legging av fiskedisk

Hver av disse deloppgavene krever stor faglig kompetanse for å gjøre jobben riktig. Det er flere forhold å ta hensyn til, blant annet matsikkerhet, produktegenskaper, økonomi, salgbarhet og kundetilfredshet. Konkurransekriteriene finner du vedlagt.

De tre beste plassene premieres og vinneren kåres til årets Norgesmester. Premieutdelingen vil finne sted etter endt konkurranse på matfestivalen Matstreif foran et stort publikum! Er du ikke blant de heldige vinnerne har medarbeideren din i hvert fall lært masse nytt som kommer din bedrift til gode, gratis!

Påmeldingen åpner 20. Januar 2022, og vil skje på arrangementets hjemmeside.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig i Sjømatbedriftene, Mali Myren.

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.