Tips og råd om Coronaviruset
Sjømatbedriftene anbefaler våre medlemsbedrifter til å holde seg godt oppdatert i forhold til hvilke faglige råd som gis fra myndighetene når det gjelder hvordan man skal forholde seg til situasjonen knyttet til coronaviruset.
For å hindre potensielle smitte med det nye coronaviruset ber Organisasjonssjef i Sjømatbedriftene, Kjetil Hestad, medlemsbedriftene som arbeidsgiver å gjennomføre en risikovurdering av mulig smittefare.
-Som arbeidsgiver må du tenke gjennom risikoen og planlegge tiltak hvis de ansatte kan komme i kontakt med smittede på arbeidsplassen eller selv utgjøre en smittefare. Det betyr at alle arbeidsgivere må vurdere om de har ansatte eller innleid personale som kan komme i en smittesituasjonen, sier Hestad.
Sjømatbedriftene viser til Arbeidstilsynets informasjon om hvilke tiltak som kan gjennomføres i arbeidslivet.
Kjetil Hestad understreker videre at situasjonen endrer seg raskt, så å si fra time til time, og han vil derfor anmode bedriftene om å holde seg løpende oppdatert på situasjonen og myndighetenes anbefaling gjennom den informasjonen som fortløpende blir oppdatert fra Folkehelseinstituttet.
Andre aktuelle saker
Vil du delta i intervju?
Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024 Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis. Ved å delta bidrar du til...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.