fbpx

Gratulerer med 40 års-jubileum.

I morgen markerer vårt medlem Lingalaks AS sitt 40-årsjubileum i hotellhagen på Thon Hotel Sandven. Det hele startet i 1978 ved at Rolv og Åsta Haugarvoll satte ut fem tusen laks i sjøen i heimspikra merder. Eget slakteri ble bygd i 1980 og nytt slakteri ble etablert i 1987. Dermed var starten på et eventyr i gang. I dag er det sønnen Erlend Haugarvoll som har tatt over og leder familiebedriften.

I morgen møtes folk for å feire Lingalaks AS. Det kulturelle høydepunktet vil utvilsomt være at Vamp kommer til hotellhagen for å skjenke jubilanten med noen god musikalske smakebiter.

Vi i Sjømatbedriftene gratulerer Rolv, Åsta, Erlend og alle i Lingalaks AS, med 40-årsjubileet, og ønsker de lykke til i de neste 40 år.

 

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.