Gratulerer med 40 års-jubileum.

I morgen markerer vårt medlem Lingalaks AS sitt 40-årsjubileum i hotellhagen på Thon Hotel Sandven. Det hele startet i 1978 ved at Rolv og Åsta Haugarvoll satte ut fem tusen laks i sjøen i heimspikra merder. Eget slakteri ble bygd i 1980 og nytt slakteri ble etablert i 1987. Dermed var starten på et eventyr i gang. I dag er det sønnen Erlend Haugarvoll som har tatt over og leder familiebedriften.
I morgen møtes folk for å feire Lingalaks AS. Det kulturelle høydepunktet vil utvilsomt være at Vamp kommer til hotellhagen for å skjenke jubilanten med noen god musikalske smakebiter.
Vi i Sjømatbedriftene gratulerer Rolv, Åsta, Erlend og alle i Lingalaks AS, med 40-årsjubileet, og ønsker de lykke til i de neste 40 år.
Andre aktuelle saker
Nærings- og fiskeridepartementet endrer passivitetsreglene i havbruksregelverket
Foto: NFD Nærings- og fiskeridepartementet forlenger perioden med passivitet fra to år til tre år som vilkår for tilbaketrekking av havbrukslokaliteter.Orndringen omfatter både tilbaketrekking av lokaliteter i laksetildelingsforskriften § 9-1 og tilbaketrekking...
Suksess for den første Norway Seafood Festival
Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. − Norge og Trøndelag har verdens...
Praksisplass hos Sjømatebedriftene.
Ludvik Eidissen er på praksis plass hos Sjømatbedriftene i uke 4 til uke 7.
Lakseskatten: – Nytt slag under beltestedet fra regjeringen
Foto: SjømatbedrifteneSjømatbedriftene reagerer kraftig på regjeringens vinglete signaler i lakseskatten. De roter det skikkelig til og dette kan ikke oppfattes som annet enn et nytt slag under beltestedet for laksenæringen, sier administrerende direktør i...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.