fbpx

Gratulerer med 40 års-jubileum.

I morgen markerer vårt medlem Lingalaks AS sitt 40-årsjubileum i hotellhagen på Thon Hotel Sandven. Det hele startet i 1978 ved at Rolv og Åsta Haugarvoll satte ut fem tusen laks i sjøen i heimspikra merder. Eget slakteri ble bygd i 1980 og nytt slakteri ble etablert i 1987. Dermed var starten på et eventyr i gang. I dag er det sønnen Erlend Haugarvoll som har tatt over og leder familiebedriften.

I morgen møtes folk for å feire Lingalaks AS. Det kulturelle høydepunktet vil utvilsomt være at Vamp kommer til hotellhagen for å skjenke jubilanten med noen god musikalske smakebiter.

Vi i Sjømatbedriftene gratulerer Rolv, Åsta, Erlend og alle i Lingalaks AS, med 40-årsjubileet, og ønsker de lykke til i de neste 40 år.

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.