fbpx

På utkikk etter sjømatprodusenter med ferdigprodukter

Norsk-Tysk Handelskammer gjentar suksessen fra 2017 med norsk fellesstand på den internasjonale mat- og drikkevaremessen Anuga som er verdens største og mest internasjonale mat- og drikkevaremesse. Den er også en av Tysklands eldste og mest prestisjefylte messer som arrangeres annethvert år i Köln. I 2019 fyller Anuga 100 år! I 2017 hadde messen 7 405 utstillere fra 107 land og 165 000 besøkende fra 198 land. Det er en ren B2B-messe, noe som innebærer at kun fagbesøkende har adgang, derfor omtales den også som verdens største forretningsplattform. I år finner den sted fra 5.–9. oktober.

Norsk-Tysk Handelskammer er representant for messen i Norge. 2017 var det første året med norske fellesstander på Anuga. – I 2019 håper vi at flere sjømatprodusenter ønsker å være med på den norske fellesstanden. Cold Water Prawns og Mills, som deltok i fjor, har gitt oss toppkarakter og har allerede meldt sin interesse for neste år. Dette viser at Anuga er en meget relevant messe for sjømatprodusenter som tilbyr ferdigprodukter, sier prosjektleder ved Norsk-Tysk Handelskammer, Gisela Wiese-Hansen.

-Vi tilbyr interesserte bedrifter en plass på fellesstand med en pakkeløsning som inkluderer standareal, standkonstruksjon av høy kvalitet med Norgesprofil, avgifter, seminar i forkant, flyer og en rekke andre markedsføringstiltak samt pressearbeid i Norge og Tyskland. Som i 2017 samarbeider vi med Innovasjon Norge. Vi kan garantere at prisen for å delta på den norske fellesstanden blir adskillig rimeligere fremfor å stille ut med egen stand. Å stille ut i en fellesstand med Norgesprofil skaper økt synlighet hvor deltakerne spiller hverandre gode og gir dermed god valuta for pengene avslutter hun. 

Spørsmål kan rettes til:  Gisela Wiese-Hansen, prosjektleder, Norsk-Tysk Handelskammer, wiese-hansen@handelskammer.no tel: 22 12 82 13/952 07 999 eller til  Jurgen Meinert i Sjømatbedriftene jurgen@sjomatbedriftene.no tel 73 84 14 00/920 45 445.

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.