På utkikk etter sjømatprodusenter med ferdigprodukter
Norsk-Tysk Handelskammer gjentar suksessen fra 2017 med norsk fellesstand på den internasjonale mat- og drikkevaremessen Anuga som er verdens største og mest internasjonale mat- og drikkevaremesse. Den er også en av Tysklands eldste og mest prestisjefylte messer som arrangeres annethvert år i Köln. I 2019 fyller Anuga 100 år! I 2017 hadde messen 7 405 utstillere fra 107 land og 165 000 besøkende fra 198 land. Det er en ren B2B-messe, noe som innebærer at kun fagbesøkende har adgang, derfor omtales den også som verdens største forretningsplattform. I år finner den sted fra 5.–9. oktober.
Norsk-Tysk Handelskammer er representant for messen i Norge. 2017 var det første året med norske fellesstander på Anuga. – I 2019 håper vi at flere sjømatprodusenter ønsker å være med på den norske fellesstanden. Cold Water Prawns og Mills, som deltok i fjor, har gitt oss toppkarakter og har allerede meldt sin interesse for neste år. Dette viser at Anuga er en meget relevant messe for sjømatprodusenter som tilbyr ferdigprodukter, sier prosjektleder ved Norsk-Tysk Handelskammer, Gisela Wiese-Hansen.
-Vi tilbyr interesserte bedrifter en plass på fellesstand med en pakkeløsning som inkluderer standareal, standkonstruksjon av høy kvalitet med Norgesprofil, avgifter, seminar i forkant, flyer og en rekke andre markedsføringstiltak samt pressearbeid i Norge og Tyskland. Som i 2017 samarbeider vi med Innovasjon Norge. Vi kan garantere at prisen for å delta på den norske fellesstanden blir adskillig rimeligere fremfor å stille ut med egen stand. Å stille ut i en fellesstand med Norgesprofil skaper økt synlighet hvor deltakerne spiller hverandre gode og gir dermed god valuta for pengene avslutter hun.
Spørsmål kan rettes til: Gisela Wiese-Hansen, prosjektleder, Norsk-Tysk Handelskammer, wiese-hansen@handelskammer.no tel: 22 12 82 13/952 07 999 eller til Jurgen Meinert i Sjømatbedriftene jurgen@sjomatbedriftene.no tel 73 84 14 00/920 45 445.
Andre aktuelle saker
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Sjømatdagene 2024
Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.