fbpx

På utkikk etter sjømatprodusenter med ferdigprodukter

Norsk-Tysk Handelskammer gjentar suksessen fra 2017 med norsk fellesstand på den internasjonale mat- og drikkevaremessen Anuga som er verdens største og mest internasjonale mat- og drikkevaremesse. Den er også en av Tysklands eldste og mest prestisjefylte messer som arrangeres annethvert år i Köln. I 2019 fyller Anuga 100 år! I 2017 hadde messen 7 405 utstillere fra 107 land og 165 000 besøkende fra 198 land. Det er en ren B2B-messe, noe som innebærer at kun fagbesøkende har adgang, derfor omtales den også som verdens største forretningsplattform. I år finner den sted fra 5.–9. oktober.

Norsk-Tysk Handelskammer er representant for messen i Norge. 2017 var det første året med norske fellesstander på Anuga. – I 2019 håper vi at flere sjømatprodusenter ønsker å være med på den norske fellesstanden. Cold Water Prawns og Mills, som deltok i fjor, har gitt oss toppkarakter og har allerede meldt sin interesse for neste år. Dette viser at Anuga er en meget relevant messe for sjømatprodusenter som tilbyr ferdigprodukter, sier prosjektleder ved Norsk-Tysk Handelskammer, Gisela Wiese-Hansen.

-Vi tilbyr interesserte bedrifter en plass på fellesstand med en pakkeløsning som inkluderer standareal, standkonstruksjon av høy kvalitet med Norgesprofil, avgifter, seminar i forkant, flyer og en rekke andre markedsføringstiltak samt pressearbeid i Norge og Tyskland. Som i 2017 samarbeider vi med Innovasjon Norge. Vi kan garantere at prisen for å delta på den norske fellesstanden blir adskillig rimeligere fremfor å stille ut med egen stand. Å stille ut i en fellesstand med Norgesprofil skaper økt synlighet hvor deltakerne spiller hverandre gode og gir dermed god valuta for pengene avslutter hun. 

Spørsmål kan rettes til:  Gisela Wiese-Hansen, prosjektleder, Norsk-Tysk Handelskammer, wiese-hansen@handelskammer.no tel: 22 12 82 13/952 07 999 eller til  Jurgen Meinert i Sjømatbedriftene jurgen@sjomatbedriftene.no tel 73 84 14 00/920 45 445.

Andre aktuelle saker

Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Tekst: Mattilsynet Julen 2020 har avdeling Romerike utvidet åpnigstid, mens de andre kontorene har reduserte åpningstider. Forhåndsmeldinger må derfor sendes inn i god tid, slik at tilsynskontorene med redusert åpningstid har mulighet til å behandle disse. Åpningstid...

les mer
Det blir Sjømatdagene 2021

Det blir Sjømatdagene 2021

Sjømatdagene 2021 blir en todelt konferanse. Den første delen vil gå av stabelen i januar og blir Tv-produksjon, mens del to blir en fysisk konferansedag i løpet av våren. -Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle få gjennomført Sjømatdagene som en fysisk konferanse...

les mer
Ny kompensasjonsordning for næringslivet

Ny kompensasjonsordning for næringslivet

Bilde: Per Eide Studio/Norwegian Seafood Council Regjeringen innfører tiltakspakker for å håndtere de økonomiske konsekvensene av koronautbruddet. Et av disse tiltakene er kompensasjonsordning for næringslivet. KILDE: Regjeringen Den tidligere kompensasjonsordningen...

les mer
Ny rapportmal for C-undersøkelsen

Ny rapportmal for C-undersøkelsen

Miljødirektoratet har utarbeidet en ny mal for rapportering av C-undersøkelser. KILDE: Miljødirektoratet   Miljødirektoratet og Fylkesmannen har erfart gjennom flere år at rapportene for C-undersøkelsene ihht. Norsk Standard NS9410:2016 varierer i for stor grad,...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.