fbpx

Vi ønsker Garnviks Røkeri velkommen som medlem i Sjømatbedriftene

Det nye året var bare noen timer gammelt da vi fikk melding om at Garnviks Røkeri ønsket å bli medlem i Sjømatbedriftene. Vi gleder oss over dette, og ønsker Garnvik Røkeri velkommen som medlem.

Røkelaks med ekte røksmak!

Det hele startet med at Vidar, daglig leder, var lei mye dårlig røkt laks på markedet. Han ville selv ordne noe som smakte godt – og var røkt med ekte røyk.

Vi kjøper kun superior kvalitet av både laks og ørret, og som går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir røkt av en egenkomponert flisblanding av bøk og gran, og til slutt tilsettes den einer. Dette gir en unik god røyksmak av fisken, noe som er vårt kjennemerke!

Garnviks Røkeri ble etablert januar 2014, og er en lokal leverandør av god røkt laks – og andre røkte produkter.

Andre aktuelle saker

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.