fbpx

Vi ønsker Garnviks Røkeri velkommen som medlem i Sjømatbedriftene

Det nye året var bare noen timer gammelt da vi fikk melding om at Garnviks Røkeri ønsket å bli medlem i Sjømatbedriftene. Vi gleder oss over dette, og ønsker Garnvik Røkeri velkommen som medlem.

Røkelaks med ekte røksmak!

Det hele startet med at Vidar, daglig leder, var lei mye dårlig røkt laks på markedet. Han ville selv ordne noe som smakte godt – og var røkt med ekte røyk.

Vi kjøper kun superior kvalitet av både laks og ørret, og som går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir røkt av en egenkomponert flisblanding av bøk og gran, og til slutt tilsettes den einer. Dette gir en unik god røyksmak av fisken, noe som er vårt kjennemerke!

Garnviks Røkeri ble etablert januar 2014, og er en lokal leverandør av god røkt laks – og andre røkte produkter.

Andre aktuelle saker

Påmeldingen til Sjømatdagene 2021 har åpnet!

Påmeldingen til Sjømatdagene 2021 har åpnet!

Velkommen til Sjømatdagene 2021 - Norges framtidsnæring i en ny tid   Link til påmelding finner du her: https://app.tappin.no/registration/index.php?e=sjomatdagene2021  Mer informasjon:https://sjomatdagene.no/  Sammen med en rekke sentrale aktører vil vi gjennom...

les mer
Arbeidstilsynet gjennomfører smittevernskontroller

Arbeidstilsynet gjennomfører smittevernskontroller

Tekst: Arbeidstilsynet For å bidra til å begrense smittespredningen i Norge skal Arbeidstilsynets inspektører nå ut og kontrollere at smittevernet ivaretas på norske arbeidsplasser. De som bryter regelverket om smittevern, må regne med korte frister og strenge...

les mer
Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Tekst: Mattilsynet Julen 2020 har avdeling Romerike utvidet åpnigstid, mens de andre kontorene har reduserte åpningstider. Forhåndsmeldinger må derfor sendes inn i god tid, slik at tilsynskontorene med redusert åpningstid har mulighet til å behandle disse. Åpningstid...

les mer
Det blir Sjømatdagene 2021

Det blir Sjømatdagene 2021

Sjømatdagene 2021 blir en todelt konferanse. Den første delen vil gå av stabelen i januar og blir Tv-produksjon, mens del to blir en fysisk konferansedag i løpet av våren. -Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle få gjennomført Sjømatdagene som en fysisk konferanse...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.