fbpx

Vi ønsker Garnviks Røkeri velkommen som medlem i Sjømatbedriftene

Det nye året var bare noen timer gammelt da vi fikk melding om at Garnviks Røkeri ønsket å bli medlem i Sjømatbedriftene. Vi gleder oss over dette, og ønsker Garnvik Røkeri velkommen som medlem.

Røkelaks med ekte røksmak!

Det hele startet med at Vidar, daglig leder, var lei mye dårlig røkt laks på markedet. Han ville selv ordne noe som smakte godt – og var røkt med ekte røyk.

Vi kjøper kun superior kvalitet av både laks og ørret, og som går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir røkt av en egenkomponert flisblanding av bøk og gran, og til slutt tilsettes den einer. Dette gir en unik god røyksmak av fisken, noe som er vårt kjennemerke!

Garnviks Røkeri ble etablert januar 2014, og er en lokal leverandør av god røkt laks – og andre røkte produkter.

Andre aktuelle saker

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer
Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.