fbpx

Vi ønsker Garnviks Røkeri velkommen som medlem i Sjømatbedriftene

Det nye året var bare noen timer gammelt da vi fikk melding om at Garnviks Røkeri ønsket å bli medlem i Sjømatbedriftene. Vi gleder oss over dette, og ønsker Garnvik Røkeri velkommen som medlem.

Røkelaks med ekte røksmak!

Det hele startet med at Vidar, daglig leder, var lei mye dårlig røkt laks på markedet. Han ville selv ordne noe som smakte godt – og var røkt med ekte røyk.

Vi kjøper kun superior kvalitet av både laks og ørret, og som går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir røkt av en egenkomponert flisblanding av bøk og gran, og til slutt tilsettes den einer. Dette gir en unik god røyksmak av fisken, noe som er vårt kjennemerke!

Garnviks Røkeri ble etablert januar 2014, og er en lokal leverandør av god røkt laks – og andre røkte produkter.

Andre aktuelle saker

Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling

Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling

Storstilt utbygging av Arnøy Laks slakteri og oppstart med videreforedling i 2024. Den planlagte investeringen vil bidra til 10 – 15 nye distriktsarbeidsplasser.  Gjennom snart 40 år har Arnøy Laks vært et lokalt eid havbruksselskap på Arnøy i Skjervøy Kommune. Eierne...

les mer
Forventer endringer i 2025

Forventer endringer i 2025

Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert H. Eriksson, er glad for at H, KrF og Venstre har forlatt forhandlingsbordet og ikke vil være med på regjeringens modell for ny lakseskatt.  -Vi har merket oss at Fremskrittspartiet har vært tydelig på at man ikke...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.