Gratis frokostseminar om matsvindel

VISSTE DU AT FISK ER BLANT DE MATVARENE SOM ER HARDEST RAMMET AV MATSVINDEL I VERDEN?
Definisjon – hva er matsvindel?
Eksempler på matsvindel i fiskeribransjen
Hvordan gjennomføre en sårbarhetsanalyse?
Tips om relevante databaser for sårbarhetsanalyse
Kontakt: 907 19 884 charlie@hygienegruppen.no
Andre aktuelle saker
Tang- og tarenæringen innlemmes i fiskeeksportloven
Stortinget har enstemmig vedtatt at tang og tare skal innlemmes i fiskeeksportlovens virkeområde. Lovvedtaket ble i dag sanksjonert av Kongen i statsråd og trer i kraft 1. juli 2023. Dette innebærer at Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering (FHF) kan...
Sjømatbedriftenes Landsmøte – Nye koster og utvalg
Landsmøtet i Sjømatbedriftene har i dag valgt nye medlemmer til sentralstyret og bransjeutvalgene. Det ble også vedtatt ny organisering og opprettet et nytt bransjeutvalg – Industriutvalget. Administrerende direktør, Robert Holmøy Eriksson, kan fortelle at selv om...
Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling
Storstilt utbygging av Arnøy Laks slakteri og oppstart med videreforedling i 2024. Den planlagte investeringen vil bidra til 10 – 15 nye distriktsarbeidsplasser. Gjennom snart 40 år har Arnøy Laks vært et lokalt eid havbruksselskap på Arnøy i Skjervøy Kommune. Eierne...
Forventer endringer i 2025
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert H. Eriksson, er glad for at H, KrF og Venstre har forlatt forhandlingsbordet og ikke vil være med på regjeringens modell for ny lakseskatt. -Vi har merket oss at Fremskrittspartiet har vært tydelig på at man ikke...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.