fbpx

Aquatic Food forum i Oslo 10 og 11 september 2019

Gå ikke glipp av Aquatiq Food Forum 10. og 11. september – årets viktigste møteplass for ledere i matbransjen!

Økt globalisering, ny forskning og teknologi krever at matbransjen takler store og krevende endringer raskere, men det åpner også opp for nye og spennende forretningsmuligheter.

Forbrukere stiller høyere krav til åpenhet, ansvarlighet og ønsker full transparens om en vares opprinnelse. I tillegg er konkurransen tøff og kravet til effektivitet er større enn noen gang.

600 millioner mennesker i verden blir matforgiftet hvert år, og utrygg mat er en trussel for både helse og økonomi. Uønskede hendelser knyttet til produksjon og salg av mat har ført til dramatiske fall i aksjekursen for flere globale selskaper så langt i 2019. Bærekraftig produksjon og salg er en forutsetning. En tryggere og grønnere matverdikjede er et viktig sentralt område å være oppdatert på og diskutere i ledergrupper og i styrerom. Det handler om å ivareta bedriftens omdømme og om å våge og tenke nytt for å styrke konkurransekraften fremover. 

Vi har i år, som tidligere år, hentet nasjonale og internasjonale kapasiteter og eksperter. En fantastisk miks av matfaglig spisskompetanse, ledelse, teknologi og case presenteres.

Meld deg på her

 

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.