Aquatic Food forum i Oslo 10 og 11 september 2019
Gå ikke glipp av Aquatiq Food Forum 10. og 11. september – årets viktigste møteplass for ledere i matbransjen!
Økt globalisering, ny forskning og teknologi krever at matbransjen takler store og krevende endringer raskere, men det åpner også opp for nye og spennende forretningsmuligheter.
Forbrukere stiller høyere krav til åpenhet, ansvarlighet og ønsker full transparens om en vares opprinnelse. I tillegg er konkurransen tøff og kravet til effektivitet er større enn noen gang.
600 millioner mennesker i verden blir matforgiftet hvert år, og utrygg mat er en trussel for både helse og økonomi. Uønskede hendelser knyttet til produksjon og salg av mat har ført til dramatiske fall i aksjekursen for flere globale selskaper så langt i 2019. Bærekraftig produksjon og salg er en forutsetning. En tryggere og grønnere matverdikjede er et viktig sentralt område å være oppdatert på og diskutere i ledergrupper og i styrerom. Det handler om å ivareta bedriftens omdømme og om å våge og tenke nytt for å styrke konkurransekraften fremover.
Vi har i år, som tidligere år, hentet nasjonale og internasjonale kapasiteter og eksperter. En fantastisk miks av matfaglig spisskompetanse, ledelse, teknologi og case presenteres.
Andre aktuelle saker
Regjeringen øker permitteringstiden fra 26 til 52 uker for fiskeindustrien – Endringen må tre i kraft nå.
Sjømatbedriftene har jobbet hardt og lenge med å få utvidet dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 til 52 uker innenfor en periode på 18-måneder. Det er en stor seier at vi endelig har fått med oss regjeringen til å utvide permitteringsperioden....
Save the date – Sjømatdagene
Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere. Sett av...
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken
Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...
Nye krav til arbeidskontrakt
Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne. De nye kravene...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.