Aquatic Food forum i Oslo 10 og 11 september 2019

Gå ikke glipp av Aquatiq Food Forum 10. og 11. september – årets viktigste møteplass for ledere i matbransjen!
Økt globalisering, ny forskning og teknologi krever at matbransjen takler store og krevende endringer raskere, men det åpner også opp for nye og spennende forretningsmuligheter.
Forbrukere stiller høyere krav til åpenhet, ansvarlighet og ønsker full transparens om en vares opprinnelse. I tillegg er konkurransen tøff og kravet til effektivitet er større enn noen gang.
600 millioner mennesker i verden blir matforgiftet hvert år, og utrygg mat er en trussel for både helse og økonomi. Uønskede hendelser knyttet til produksjon og salg av mat har ført til dramatiske fall i aksjekursen for flere globale selskaper så langt i 2019. Bærekraftig produksjon og salg er en forutsetning. En tryggere og grønnere matverdikjede er et viktig sentralt område å være oppdatert på og diskutere i ledergrupper og i styrerom. Det handler om å ivareta bedriftens omdømme og om å våge og tenke nytt for å styrke konkurransekraften fremover.
Vi har i år, som tidligere år, hentet nasjonale og internasjonale kapasiteter og eksperter. En fantastisk miks av matfaglig spisskompetanse, ledelse, teknologi og case presenteres.
Andre aktuelle saker
Programmet til SJØMATDAGENE 2020 er klart
Nå har vi oppdatert programmet for Sjømatdagene 2020. Vi har et variert program med mange spennende foredragsholdere som tar pulsen på det som rører seg i bransjen. Se bare her: sjomatdagene.no/program Gå ikke glipp av verdenslanseringen av systemet Fresh Insight som...
SJØMATDAGENE 2020 – En blå vei til en grønn framtid
Hvordan kan sjømatnæringen være en del av løsningen på verdens klimaproblemer – og unngå å være en del av problemet? Dette er hovedtemaet under Sjømatdagene 2020, den årlige konferansen for alle som arbeider med, for eller i sjømatnæringen i Norge. Bærekraftig...
Matilsynets Kina-liste oppdatert
Listeføring av sjømatprodusenter Kinesiske myndigheter krever at alle utenlandske sjømatprodusenter må være registrert og godkjent før varer fra dem kan importeres til Kina. Kravet gjelder utelukkende sjømat for humant konsum, bortsett fra levende sjømat og ikke fôr....
Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning
Fersk torsk Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å legge til rette for en mer fleksibel bruk av ferskfiskordningen, og har sendt statsråden...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.