fbpx

Innviterer til ung kokkekamp

Foto:

Sjømatbedriftene arrangerer for første gang NM junior – Masterchef i sjømat under Trøndersk Matfestival.

I forbindelse med årets NM i røkt og gravet laks og ørret ønsket Sjømatbedriftene også å gi de unge en arena å utfolde seg og konkurrere på. Dermed blir det NM junior – Masterchef i sjømat under Trøndersk Matfestival.

  • Vi har gjennom året flere program rettet mot skolene, men dette er første gang vi gjennomfører en slik konkurranse. Vi ser at det er stor interesse for kokkelering og konkurranser, og ønsker med dette å øke sjømatkonsumet og kunnskapen blant barn og unge, sier organisasjonssjef Kjetil Hestad.

Ungdomsskoleelever fra hele landet kan melde seg på Master Chef – uansett forkunnskaper. Ungdommene får en liste med råvarer som utgangspunkt for å komponere sin egen sjømatrett, og får veiledning fra erfarne kokker.

Selve konkurransen blir gjennomført 1.august, med premiering dagen etter.

Mer informasjon og påmelding til arrangementet

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.