Innviterer til ung kokkekamp
Foto:
Sjømatbedriftene arrangerer for første gang NM junior – Masterchef i sjømat under Trøndersk Matfestival.
I forbindelse med årets NM i røkt og gravet laks og ørret ønsket Sjømatbedriftene også å gi de unge en arena å utfolde seg og konkurrere på. Dermed blir det NM junior – Masterchef i sjømat under Trøndersk Matfestival.
- Vi har gjennom året flere program rettet mot skolene, men dette er første gang vi gjennomfører en slik konkurranse. Vi ser at det er stor interesse for kokkelering og konkurranser, og ønsker med dette å øke sjømatkonsumet og kunnskapen blant barn og unge, sier organisasjonssjef Kjetil Hestad.
Ungdomsskoleelever fra hele landet kan melde seg på Master Chef – uansett forkunnskaper. Ungdommene får en liste med råvarer som utgangspunkt for å komponere sin egen sjømatrett, og får veiledning fra erfarne kokker.
Selve konkurransen blir gjennomført 1.august, med premiering dagen etter.
Andre aktuelle saker
Overleverte forslag om nullutslippsteknologi til Statsråden
Foto: Johan Martin Krûger, Sjømatbedriftene Sjømatbedriftene overleverte onsdag et helhetlig forslag til forskrift og høringsuttalelse om nullutslippsteknologiordning til fiskeri og havminister Marianne Sivertsen Næss. Forslaget gir statsråden mulighet til raskt å...
Regjeringen øker permitteringstiden fra 26 til 52 uker for fiskeindustrien – Endringen må tre i kraft nå.
Sjømatbedriftene har jobbet hardt og lenge med å få utvidet dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 til 52 uker innenfor en periode på 18-måneder. Det er en stor seier at vi endelig har fått med oss regjeringen til å utvide permitteringsperioden....
Save the date – Sjømatdagene
Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere. Sett av...
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken
Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.