fbpx

Sjømatbedriftene og ATEA med temamøte under AquaNOR

Onsdag 21 august vil Atea og Sjømatbedriftene holde temamøte under Aqua Nor.

Her vil vi gå igjennom generell digitalisering av havbruksnæringen, teknologiske trender rundt mat, forbrukermakt – dagligvaren stiller strengere krav til sporing. Blockchain teknologi og hvordan dette kan hjelpe næringen.

Kvarøy fiskeoppdrett vil fortelle hvordan de jobber teknologi og sporbarhet, sammen med IBM.

BEWI vil holde et innlegg med et innblikk i deres satsning på teknologi og gjenvinning.

Så hold av onsdag 21 august fra kl 15.00 til 17.00

Invitasjoner vil bli sendt ut og mer informasjon vil bli delt når tiden nærmer seg.

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.