fbpx

TeMa-dag Hygiene 11.03.2020

Da er vi endelig i gang med årets TeMa-dager, og vi starter som vanlig med den som kanskjer er aller viktigste for dere!   Hva er nytt med tanke på bærekraftig hygiene innen matindustrien?  Listeria er den bakterien vi oftest står overfor, så vi har derfor mange foredrag om dette, men helt på slutten av dagen tar vi også for oss de andre.

Vedlegger det svært spennende programmet, hvor alt fra vaskekluter til H2O og roboter er i søkelyst.  Selvsagt får vi også presentert regelverket, det ligger jo i bunnen for all matproduksjon, er det noe nytt der?  Og hvordan kan vi hindre smittestoffene i å komme inn i råvaren og primærproduksjonen, det er jo viktig når maten skal produseres videre.  For selv om din bedrift har rutinene i orden så må man jo også stole på de som leverer råstoffene.

«Hygienedagen – Listeria i søkelyset»

Onsdag den 11. mars på Felix Konferansesenter i Oslo

Påmelding her

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.