TeMa-dag Hygiene 11.03.2020
Da er vi endelig i gang med årets TeMa-dager, og vi starter som vanlig med den som kanskjer er aller viktigste for dere! Hva er nytt med tanke på bærekraftig hygiene innen matindustrien? Listeria er den bakterien vi oftest står overfor, så vi har derfor mange foredrag om dette, men helt på slutten av dagen tar vi også for oss de andre.
Vedlegger det svært spennende programmet, hvor alt fra vaskekluter til H2O og roboter er i søkelyst. Selvsagt får vi også presentert regelverket, det ligger jo i bunnen for all matproduksjon, er det noe nytt der? Og hvordan kan vi hindre smittestoffene i å komme inn i råvaren og primærproduksjonen, det er jo viktig når maten skal produseres videre. For selv om din bedrift har rutinene i orden så må man jo også stole på de som leverer råstoffene.
«Hygienedagen – Listeria i søkelyset»
Onsdag den 11. mars på Felix Konferansesenter i Oslo
Andre aktuelle saker
Regjeringen øker permitteringstiden fra 26 til 52 uker for fiskeindustrien – Endringen må tre i kraft nå.
Sjømatbedriftene har jobbet hardt og lenge med å få utvidet dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 til 52 uker innenfor en periode på 18-måneder. Det er en stor seier at vi endelig har fått med oss regjeringen til å utvide permitteringsperioden....
Save the date – Sjømatdagene
Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere. Sett av...
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken
Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...
Nye krav til arbeidskontrakt
Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne. De nye kravene...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.