Kontainerne som kan benyttes til kort-tids lagring av skinn, avskjær og avfall fra lakseproduksjonen.
![](https://sjomatbedriftene.no/wp-content/uploads/2020/04/Thermo-King-1.jpg)
Frysecontainere Magnum HC 45 fot. Benyttes til kort-tids lagring av skinn og avskjær fra lakseproduksjonen.
Dette er en lettvint og rimelig måte for produsentene å kvitte seg med avfall fra lakseproduksjonen.
Kontainerene vil bli tømt etter behov, ukentlig/hver 14. dag, uten kostnader for produsentene. Frysecontainerne blir utplassert vederlagsfritt. Det følger med lasterampe, til hver frysekontainer, slik at innkjøring med gaffeltruck i kontaineren blir problemfri.
De som har behov for slike kontainere kan ta kontakt med
Odd Fjelde
Harald Haagensen Trading AS
78 42 49 00/ 908 30 860
odd@haagenstrading.no
Andre aktuelle saker
Regjeringen øker permitteringstiden fra 26 til 52 uker for fiskeindustrien – Endringen må tre i kraft nå.
Sjømatbedriftene har jobbet hardt og lenge med å få utvidet dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 til 52 uker innenfor en periode på 18-måneder. Det er en stor seier at vi endelig har fått med oss regjeringen til å utvide permitteringsperioden....
Save the date – Sjømatdagene
Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere. Sett av...
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken
Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...
Nye krav til arbeidskontrakt
Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne. De nye kravene...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.