fbpx

Kontainerne som kan benyttes til kort-tids lagring av skinn, avskjær og avfall fra lakseproduksjonen.

Frysecontainere Magnum HC 45 fot. Benyttes til kort-tids lagring av skinn og avskjær fra lakseproduksjonen.

Dette er en lettvint og rimelig måte for produsentene å kvitte seg med avfall fra lakseproduksjonen.

Kontainerene vil bli tømt etter behov, ukentlig/hver 14. dag, uten kostnader for produsentene. Frysecontainerne blir utplassert vederlagsfritt. Det følger med lasterampe, til hver frysekontainer, slik at innkjøring med gaffeltruck i kontaineren blir problemfri.

De som har behov for slike kontainere kan ta kontakt med

Odd Fjelde
Harald Haagensen Trading AS
78 42 49 00/ 908 30 860
odd@haagenstrading.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.