Kontainerne som kan benyttes til kort-tids lagring av skinn, avskjær og avfall fra lakseproduksjonen.

Frysecontainere Magnum HC 45 fot. Benyttes til kort-tids lagring av skinn og avskjær fra lakseproduksjonen.
Dette er en lettvint og rimelig måte for produsentene å kvitte seg med avfall fra lakseproduksjonen.
Kontainerene vil bli tømt etter behov, ukentlig/hver 14. dag, uten kostnader for produsentene. Frysecontainerne blir utplassert vederlagsfritt. Det følger med lasterampe, til hver frysekontainer, slik at innkjøring med gaffeltruck i kontaineren blir problemfri.
De som har behov for slike kontainere kan ta kontakt med
Odd Fjelde
Harald Haagensen Trading AS
78 42 49 00/ 908 30 860
odd@haagenstrading.no
Andre aktuelle saker
Nærings- og fiskeridepartementet endrer passivitetsreglene i havbruksregelverket
Foto: NFD Nærings- og fiskeridepartementet forlenger perioden med passivitet fra to år til tre år som vilkår for tilbaketrekking av havbrukslokaliteter.Orndringen omfatter både tilbaketrekking av lokaliteter i laksetildelingsforskriften § 9-1 og tilbaketrekking...
Suksess for den første Norway Seafood Festival
Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. − Norge og Trøndelag har verdens...
Praksisplass hos Sjømatebedriftene.
Ludvik Eidissen er på praksis plass hos Sjømatbedriftene i uke 4 til uke 7.
Lakseskatten: – Nytt slag under beltestedet fra regjeringen
Foto: SjømatbedrifteneSjømatbedriftene reagerer kraftig på regjeringens vinglete signaler i lakseskatten. De roter det skikkelig til og dette kan ikke oppfattes som annet enn et nytt slag under beltestedet for laksenæringen, sier administrerende direktør i...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.