Kontainerne som kan benyttes til kort-tids lagring av skinn, avskjær og avfall fra lakseproduksjonen.
Frysecontainere Magnum HC 45 fot. Benyttes til kort-tids lagring av skinn og avskjær fra lakseproduksjonen.
Dette er en lettvint og rimelig måte for produsentene å kvitte seg med avfall fra lakseproduksjonen.
Kontainerene vil bli tømt etter behov, ukentlig/hver 14. dag, uten kostnader for produsentene. Frysecontainerne blir utplassert vederlagsfritt. Det følger med lasterampe, til hver frysekontainer, slik at innkjøring med gaffeltruck i kontaineren blir problemfri.
De som har behov for slike kontainere kan ta kontakt med
Odd Fjelde
Harald Haagensen Trading AS
78 42 49 00/ 908 30 860
odd@haagenstrading.no
Andre aktuelle saker
Vil du delta i intervju?
Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024 Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis. Ved å delta bidrar du til...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.