fbpx

Nominert til «Årets navn»

Bilde av Korona virus

Bilde: Tore Henning Larsen

Fiskeribladet kårer «årets navn», som er en tradisjonsrik kåring i sjømatnæringen. 26 kandidater har blitt plukket ut i nominasjonen, og blant disse finner vi Helene Kristoffersen som er Fagsjef for Fangstbasert industri i Sjømatbedriftene.

KILDE: Fiskeribladet

– Jeg ble veldig overrasket da jeg plutselig ble klar over dette i dag. Det er klart det er veldig stas å bli nominert, også ser jeg at jeg har veldig mange dyktige mennesker sammen med meg på nominasjonslista, sier Helene Kristoffersen. Blant disse er også Karsten Austevoll fra en av våre medlemsbedrifter, INKA. Han er nominert for å være en fremtidsorientert og offensiv bedriftsleder som bidrar til nærmiljø og arbeidsplasser. Også Ola Braanaas er nominert, han for å ha satset på lokalsamfunnet Gulen i Sogn. Han er eier og daglig leder i oppdrettsselskapet Firda Seafood, og sitter i Sjømatbedriftenes havbruksutvalg. Ola er kjent for å være en karismatisk leder og samfunnsbygger. Resten av lista finner du her:

https://www.fiskeribladet.no/annonsorinnhold/na-kan-du-stemme-frem-rets-navn-i-sjomatnaringen/2-1-921704

Du har tre stemmer du kan bruke, så følg linken for å avgi din stemme.

Sjømatbedriftene ønsker alle de nominerte lykke til!

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.