fbpx

Sjømatbedriftene inngår samarbeid med Norges største studentkonsulentselskap

Regjeringen
Daglig leder i Junior Consulting Ole-Jørgen Hannestad og Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson. BILDE: Sjømatbedriftene

Tekst: Sjømatbedriftene og Junior Consulting
Dato: 04.03.2021

Sjømatbedriftene og Junior Consulting har inngått et samarbeid hvor formålet er å legge til rette for ulike tiltak som kan koble studenter fra Junior Consulting (NTNU) med sjømatnæringens behov.

Formålet skal søkes oppnådd igjennom blant annet informasjonsformidling, kompetansedeling, bidrag under konferanser/bedriftspresentasjoner og tjenesteformidling. – Jeg ser oppriktig frem til å samarbeide tettere med Junior Consulting, Ole-Jørgen, og alle de andre dyktige medarbeiderne i selskapet. Dette er fremtidens kloke hoder, sier Robert Eriksson.

Norges største og mest innflytelsesrike studentkonsulentselskap
Junior Consulting (JrC) er Norges største og mest innflytelsesrike studentkonsulentselskap, og er både eid og drevet av studenter ved NTNU. Selskapet består av 42 konsulenter fordelt på tre ulike avdelinger: Strategi, Tech og Design. De ansatte har en sterk akademisk bakgrunn og erfaring fra de største konsulenthusene og bransjeledende selskaper i Norge og verden. Junior Consulting gir topptalenter fra NTNU muligheten til å løse reelle prosjekter for noen av Norges største næringslivsaktører. På denne måten vil de ansatte i selskapet få en uvurderlig erfaring, samtidig som klientene får leveranser av høy kvalitet til en relativt lav kostnad. I tillegg får klientene en introduksjon til topptalenter; en ekte vinn-vinn-situasjon. KLP, Siva, Firda, Freyr, Coop og Finans Norge er eksempler på noen av de ikke-konfidensielle klientene til Junior Consulting idag.

Ole-Jørgen Hannestad er daglig leder i selskapet, og en av de med stor interesse for sjømat og havbruk. BILDE: Sjømatbedriftene

Bransjeekspertise innen sjømat og havbruk

Internt i strategiavdelingen til Junior Consulting er det etablert faggrupper for å samle ekspertise innen utvalgte bransjer. Én av disse grupperingene fokuserer på sjømat. Denne interne grupperingen består av høyt motiverte konsulenter som spesialiserer seg innen strategiprosjekter rettet mot sjømat- og havbruksnæringen. Med erfaring fra JrC-prosjekter, relevante internships og teknisk utdanningsbakgrunn stiller disse konsulentene godt forberedt for å støtte norske aktører innen sjømat og havbruk. Et av disse prosjektene kan du lese mer om i denne månedens utgave av Norsk Sjømat.

– Samarbeidet med Sjømatbedriftene gir en tydelig vinn-vinn-situasjon, og vi ser frem til å koble toppstudenter fra NTNU med kompetansebehovene i bransjen. Sammen bygger vi Norges sterkeste studentteam innen sjømat og havbruk samtidig som at vi rådgir en av Norges absolutt viktigste næringer, sier Ole-Jørgen Hannestad i Junior Consulting.

Aktører med interesse for å høre mer om Junior Consultings arbeid anbefales å ta kontakt på kontakt@juniorconsulting.no. Det deles også fortløpende nyheter om selskapsdriften og de ikke-konfidensielle prosjektene deres på LinkedIn @juniorconsulting.

Har du spørsmål knyttet til denne artikkelen?

Mobil: +47 414 28 587
E-post: mali@sjomatbedriftene.no

Mali Myren

Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig, Sjømatbedriftene

Andre aktuelle saker

Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling

Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling

Storstilt utbygging av Arnøy Laks slakteri og oppstart med videreforedling i 2024. Den planlagte investeringen vil bidra til 10 – 15 nye distriktsarbeidsplasser.  Gjennom snart 40 år har Arnøy Laks vært et lokalt eid havbruksselskap på Arnøy i Skjervøy Kommune. Eierne...

les mer
Forventer endringer i 2025

Forventer endringer i 2025

Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert H. Eriksson, er glad for at H, KrF og Venstre har forlatt forhandlingsbordet og ikke vil være med på regjeringens modell for ny lakseskatt.  -Vi har merket oss at Fremskrittspartiet har vært tydelig på at man ikke...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.