fbpx

Sjømatbedriftene inngår samarbeid med Norges største studentkonsulentselskap

Regjeringen
Daglig leder i Junior Consulting Ole-Jørgen Hannestad og Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson. BILDE: Sjømatbedriftene

Tekst: Sjømatbedriftene og Junior Consulting
Dato: 04.03.2021

Sjømatbedriftene og Junior Consulting har inngått et samarbeid hvor formålet er å legge til rette for ulike tiltak som kan koble studenter fra Junior Consulting (NTNU) med sjømatnæringens behov.

Formålet skal søkes oppnådd igjennom blant annet informasjonsformidling, kompetansedeling, bidrag under konferanser/bedriftspresentasjoner og tjenesteformidling. – Jeg ser oppriktig frem til å samarbeide tettere med Junior Consulting, Ole-Jørgen, og alle de andre dyktige medarbeiderne i selskapet. Dette er fremtidens kloke hoder, sier Robert Eriksson.

Norges største og mest innflytelsesrike studentkonsulentselskap
Junior Consulting (JrC) er Norges største og mest innflytelsesrike studentkonsulentselskap, og er både eid og drevet av studenter ved NTNU. Selskapet består av 42 konsulenter fordelt på tre ulike avdelinger: Strategi, Tech og Design. De ansatte har en sterk akademisk bakgrunn og erfaring fra de største konsulenthusene og bransjeledende selskaper i Norge og verden. Junior Consulting gir topptalenter fra NTNU muligheten til å løse reelle prosjekter for noen av Norges største næringslivsaktører. På denne måten vil de ansatte i selskapet få en uvurderlig erfaring, samtidig som klientene får leveranser av høy kvalitet til en relativt lav kostnad. I tillegg får klientene en introduksjon til topptalenter; en ekte vinn-vinn-situasjon. KLP, Siva, Firda, Freyr, Coop og Finans Norge er eksempler på noen av de ikke-konfidensielle klientene til Junior Consulting idag.

Ole-Jørgen Hannestad er daglig leder i selskapet, og en av de med stor interesse for sjømat og havbruk. BILDE: Sjømatbedriftene

Bransjeekspertise innen sjømat og havbruk

Internt i strategiavdelingen til Junior Consulting er det etablert faggrupper for å samle ekspertise innen utvalgte bransjer. Én av disse grupperingene fokuserer på sjømat. Denne interne grupperingen består av høyt motiverte konsulenter som spesialiserer seg innen strategiprosjekter rettet mot sjømat- og havbruksnæringen. Med erfaring fra JrC-prosjekter, relevante internships og teknisk utdanningsbakgrunn stiller disse konsulentene godt forberedt for å støtte norske aktører innen sjømat og havbruk. Et av disse prosjektene kan du lese mer om i denne månedens utgave av Norsk Sjømat.

– Samarbeidet med Sjømatbedriftene gir en tydelig vinn-vinn-situasjon, og vi ser frem til å koble toppstudenter fra NTNU med kompetansebehovene i bransjen. Sammen bygger vi Norges sterkeste studentteam innen sjømat og havbruk samtidig som at vi rådgir en av Norges absolutt viktigste næringer, sier Ole-Jørgen Hannestad i Junior Consulting.

Aktører med interesse for å høre mer om Junior Consultings arbeid anbefales å ta kontakt på kontakt@juniorconsulting.no. Det deles også fortløpende nyheter om selskapsdriften og de ikke-konfidensielle prosjektene deres på LinkedIn @juniorconsulting.

Har du spørsmål knyttet til denne artikkelen?

Mobil: +47 414 28 587
E-post: mali@sjomatbedriftene.no

Mali Myren

Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig, Sjømatbedriftene

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.