fbpx

Utstedelse av helsesertifikater påsken 2021

Bilde av Korona virus

Tekst: Mattilsynet
Dato: 22.03.2021

Onsdag 31.03

08:00-20:00: Avdeling Romerike kontorsted Kløfta

08:00-12:00: Øvrige sertifikatkontor

Torsdag 01.04

Stengt

Fredag 02.04

Stengt

Mandag 05.04

Stengt

Ved utstedelse av sertifikat etter ordinær åpningstid onsdag (12:00) 31.03 vil det bli ilagt overtidsgebyr

Gebyrer ved utstedelse av eksportdokumenter

Det vil ikke være mulig å bestille overtid utover de åpningstidene som er satt.

Frist for å sende inn søknad om sertifikat er 1 time før stengetid. Sertifikatsøknader som blir sendt inn etter dette er ikke garantert å bli utstedt samme dag.

Forhåndsmeldinger må være sendt slik at de er ferdig behandlet innen kl. 12:00 onsdag 31.03.

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.