Utstedelse av helsesertifikater påsken 2021
Tekst: Mattilsynet
Dato: 22.03.2021
Onsdag 31.03
08:00-20:00: Avdeling Romerike kontorsted Kløfta
08:00-12:00: Øvrige sertifikatkontor
Torsdag 01.04
Stengt
Fredag 02.04
Stengt
Mandag 05.04
Stengt
Ved utstedelse av sertifikat etter ordinær åpningstid onsdag (12:00) 31.03 vil det bli ilagt overtidsgebyr
Gebyrer ved utstedelse av eksportdokumenter
Det vil ikke være mulig å bestille overtid utover de åpningstidene som er satt.
Frist for å sende inn søknad om sertifikat er 1 time før stengetid. Sertifikatsøknader som blir sendt inn etter dette er ikke garantert å bli utstedt samme dag.
Forhåndsmeldinger må være sendt slik at de er ferdig behandlet innen kl. 12:00 onsdag 31.03.
Andre aktuelle saker
Vil du delta i intervju?
Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024 Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis. Ved å delta bidrar du til...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.