fbpx

Utstedelse av helsesertifikater påsken 2021

Bilde av Korona virus

Tekst: Mattilsynet
Dato: 22.03.2021

Onsdag 31.03

08:00-20:00: Avdeling Romerike kontorsted Kløfta

08:00-12:00: Øvrige sertifikatkontor

Torsdag 01.04

Stengt

Fredag 02.04

Stengt

Mandag 05.04

Stengt

Ved utstedelse av sertifikat etter ordinær åpningstid onsdag (12:00) 31.03 vil det bli ilagt overtidsgebyr

Gebyrer ved utstedelse av eksportdokumenter

Det vil ikke være mulig å bestille overtid utover de åpningstidene som er satt.

Frist for å sende inn søknad om sertifikat er 1 time før stengetid. Sertifikatsøknader som blir sendt inn etter dette er ikke garantert å bli utstedt samme dag.

Forhåndsmeldinger må være sendt slik at de er ferdig behandlet innen kl. 12:00 onsdag 31.03.

 

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftene og Formue inngår samarbeid

Sjømatbedriftene og Formue inngår samarbeid

PÅ BILDET: Formue og Sjømatbedriftene sammen på scenen under Sjømatdagene 2022. F. v. Øystein Bø (Administrerende direktør i Formue), Robert Eriksson (Administrerende direktør i Sjømatbedriftene), Alexandra Plathe (Leder Formue Pensjon). Foto: Sjømatbedriftene.Formue...

les mer
Sjømatdagene 2022: Se bildene!

Sjømatdagene 2022: Se bildene!

Foto: Stian Engh-Halstvedt @ stianengh. Sjømatbedriftene arrangerte 29. og 30. mars Sjømatdagene 2022! Konferansen huset nesten 400 påmeldte deltakere, og over 40 utstillere. En stor takk til programleder, sponsorer, foredragsholdere, ansatte, utstillere,...

les mer
Takker Marte Lund Myran for innsatsen

Takker Marte Lund Myran for innsatsen

PÅ BILDET: Marte Lund Myran. Foto: Sjømatbedriftene.Marte Lund Myran slutter i Norwegian Seafood Trust, og er klar for nye spennende utfordringer.Tekst: SJØMATBEDRIFTENE | Pressemelding Marte Lund Myran ble ansatt i en prosjektstilling som markedssjef i desember 2020....

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.