Utstedelse av helsesertifikater påsken 2021

Tekst: Mattilsynet
Dato: 22.03.2021
Onsdag 31.03
08:00-20:00: Avdeling Romerike kontorsted Kløfta
08:00-12:00: Øvrige sertifikatkontor
Torsdag 01.04
Stengt
Fredag 02.04
Stengt
Mandag 05.04
Stengt
Ved utstedelse av sertifikat etter ordinær åpningstid onsdag (12:00) 31.03 vil det bli ilagt overtidsgebyr
Gebyrer ved utstedelse av eksportdokumenter
Det vil ikke være mulig å bestille overtid utover de åpningstidene som er satt.
Frist for å sende inn søknad om sertifikat er 1 time før stengetid. Sertifikatsøknader som blir sendt inn etter dette er ikke garantert å bli utstedt samme dag.
Forhåndsmeldinger må være sendt slik at de er ferdig behandlet innen kl. 12:00 onsdag 31.03.
Andre aktuelle saker
Nærings- og fiskeridepartementet endrer passivitetsreglene i havbruksregelverket
Foto: NFD Nærings- og fiskeridepartementet forlenger perioden med passivitet fra to år til tre år som vilkår for tilbaketrekking av havbrukslokaliteter.Orndringen omfatter både tilbaketrekking av lokaliteter i laksetildelingsforskriften § 9-1 og tilbaketrekking...
Suksess for den første Norway Seafood Festival
Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. − Norge og Trøndelag har verdens...
Praksisplass hos Sjømatebedriftene.
Ludvik Eidissen er på praksis plass hos Sjømatbedriftene i uke 4 til uke 7.
Lakseskatten: – Nytt slag under beltestedet fra regjeringen
Foto: SjømatbedrifteneSjømatbedriftene reagerer kraftig på regjeringens vinglete signaler i lakseskatten. De roter det skikkelig til og dette kan ikke oppfattes som annet enn et nytt slag under beltestedet for laksenæringen, sier administrerende direktør i...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.