fbpx

Utstedelse av helsesertifikater påsken 2021

Bilde av Korona virus

Tekst: Mattilsynet
Dato: 22.03.2021

Onsdag 31.03

08:00-20:00: Avdeling Romerike kontorsted Kløfta

08:00-12:00: Øvrige sertifikatkontor

Torsdag 01.04

Stengt

Fredag 02.04

Stengt

Mandag 05.04

Stengt

Ved utstedelse av sertifikat etter ordinær åpningstid onsdag (12:00) 31.03 vil det bli ilagt overtidsgebyr

Gebyrer ved utstedelse av eksportdokumenter

Det vil ikke være mulig å bestille overtid utover de åpningstidene som er satt.

Frist for å sende inn søknad om sertifikat er 1 time før stengetid. Sertifikatsøknader som blir sendt inn etter dette er ikke garantert å bli utstedt samme dag.

Forhåndsmeldinger må være sendt slik at de er ferdig behandlet innen kl. 12:00 onsdag 31.03.

 

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.