fbpx

Hva gjør din bedrift for å ta vare på miljøet?

Bilde av Korona virus

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 06.04.2021

Vi ønsker innspill til Hold Norge Rent-konferansen rundt hva bedrifter i fiskeri- og havbruksnæringen gjør for å ta vare på miljøet. Dette må sendes til oss innen torsdag 8. April.

Vi vet at det gjøres veldig mye bra på dette området, men vi mangler en oversikt over konkrete tiltak og prosjekter det jobbes med i bedriftene rundt omkring. Derfor setter vi stor pris på om du kan ta deg tid til å sende over en kortfattet liste over hva din bedrift gjør. Dette kan være alt fra at kolleger på arbeidsplassen samkjører til jobb, til bruk av resirkulerte fiskekasser etc.

Send en oversikt over din bedrifts miljøtiltak på e-post til mali@sjomatbedriftene.no

Takk på forhånd!

Andre aktuelle saker

test

test

Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, konstaterer:TEKST: Robert Eriksson, Sjømatbedriftene Jonas Gahr Støres regjering, som tiltrer senere denne uken, vil etter alt å dømme raskt komme med en tilleggsproposisjon til statsbudsjettet med sine...

les mer
Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Foto: Andreas Lindlahr (Hentet fra: Norwegian Seafood Council).Mandag denne uken kom fylkesråd for næring og miljø i Troms og Finnmark, Karin Eriksen (Sp), med en bekymringsmelding om utviklingen av kysten i nord.TEKST: Robert Eriksson, Sjømatbedriftene Eriksen...

les mer
Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Foto: Andreas Lindlahr (Hentet fra: Norwegian Seafood Council).Mandag denne uken kom fylkesråd for næring og miljø i Troms og Finnmark, Karin Eriksen (Sp), med en bekymringsmelding om utviklingen av kysten i nord.TEKST: Robert Eriksson, Sjømatbedriftene Eriksen...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.