fbpx

Hva gjør din bedrift for å ta vare på miljøet?

Bilde av Korona virus

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 06.04.2021

Vi ønsker innspill til Hold Norge Rent-konferansen rundt hva bedrifter i fiskeri- og havbruksnæringen gjør for å ta vare på miljøet. Dette må sendes til oss innen torsdag 8. April.

Vi vet at det gjøres veldig mye bra på dette området, men vi mangler en oversikt over konkrete tiltak og prosjekter det jobbes med i bedriftene rundt omkring. Derfor setter vi stor pris på om du kan ta deg tid til å sende over en kortfattet liste over hva din bedrift gjør. Dette kan være alt fra at kolleger på arbeidsplassen samkjører til jobb, til bruk av resirkulerte fiskekasser etc.

Send en oversikt over din bedrifts miljøtiltak på e-post til mali@sjomatbedriftene.no

Takk på forhånd!

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.