fbpx

Hva gjør din bedrift for å ta vare på miljøet?

Bilde av Korona virus

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 06.04.2021

Vi ønsker innspill til Hold Norge Rent-konferansen rundt hva bedrifter i fiskeri- og havbruksnæringen gjør for å ta vare på miljøet. Dette må sendes til oss innen torsdag 8. April.

Vi vet at det gjøres veldig mye bra på dette området, men vi mangler en oversikt over konkrete tiltak og prosjekter det jobbes med i bedriftene rundt omkring. Derfor setter vi stor pris på om du kan ta deg tid til å sende over en kortfattet liste over hva din bedrift gjør. Dette kan være alt fra at kolleger på arbeidsplassen samkjører til jobb, til bruk av resirkulerte fiskekasser etc.

Send en oversikt over din bedrifts miljøtiltak på e-post til mali@sjomatbedriftene.no

Takk på forhånd!

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftene og Formue inngår samarbeid

Sjømatbedriftene og Formue inngår samarbeid

PÅ BILDET: Formue og Sjømatbedriftene sammen på scenen under Sjømatdagene 2022. F. v. Øystein Bø (Administrerende direktør i Formue), Robert Eriksson (Administrerende direktør i Sjømatbedriftene), Alexandra Plathe (Leder Formue Pensjon). Foto: Sjømatbedriftene.Formue...

les mer
Sjømatdagene 2022: Se bildene!

Sjømatdagene 2022: Se bildene!

Foto: Stian Engh-Halstvedt @ stianengh. Sjømatbedriftene arrangerte 29. og 30. mars Sjømatdagene 2022! Konferansen huset nesten 400 påmeldte deltakere, og over 40 utstillere. En stor takk til programleder, sponsorer, foredragsholdere, ansatte, utstillere,...

les mer
Takker Marte Lund Myran for innsatsen

Takker Marte Lund Myran for innsatsen

PÅ BILDET: Marte Lund Myran. Foto: Sjømatbedriftene.Marte Lund Myran slutter i Norwegian Seafood Trust, og er klar for nye spennende utfordringer.Tekst: SJØMATBEDRIFTENE | Pressemelding Marte Lund Myran ble ansatt i en prosjektstilling som markedssjef i desember 2020....

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.