fbpx

Hva gjør din bedrift for å ta vare på miljøet?

Bilde av Korona virus

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 06.04.2021

Vi ønsker innspill til Hold Norge Rent-konferansen rundt hva bedrifter i fiskeri- og havbruksnæringen gjør for å ta vare på miljøet. Dette må sendes til oss innen torsdag 8. April.

Vi vet at det gjøres veldig mye bra på dette området, men vi mangler en oversikt over konkrete tiltak og prosjekter det jobbes med i bedriftene rundt omkring. Derfor setter vi stor pris på om du kan ta deg tid til å sende over en kortfattet liste over hva din bedrift gjør. Dette kan være alt fra at kolleger på arbeidsplassen samkjører til jobb, til bruk av resirkulerte fiskekasser etc.

Send en oversikt over din bedrifts miljøtiltak på e-post til mali@sjomatbedriftene.no

Takk på forhånd!

Andre aktuelle saker

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer
Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.