Innsending av produkter til NM i Sjømat
Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 16.04.2021
Vi har rekordstor påmelding i år, med totalt ca. 170 produkter spredt utover de 15 klassene. Dette er vi utrolig glade for, og vi gleder oss veldig til å ta imot de påmeldte produktene.
Når det gjelder innsending av produkter for de som er påmeldt minner vi om følgende:
- Det er 2 ulike innsendings-bolker.
- En for kaldrøkt laks, kaldrøkt ørret, varmrøkt laks, gravet laks og åpen klasse. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 21.04 med mottak på NTNU 22.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU fredag 23.04 mellom 07.00 og 15.00 etter avtale med John-Kristian (telefon 98819372).
- Den andre bolken er for fiskekaker, fiskekarbonader/burger, osteburger, fiskepudding og ferdigprodukt/ferdigrett. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 26.04 med mottak på NTNU 27.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU tirsdag 27.04 etter avtale med John-Kristian. Grunnen til at vi fordeler innsendingen slik er fordi det stilles større ferskhetskrav til produktene i innsendingsbolk 2. Røkt/gravet produktene vil bli vurdert mandag og tirsdag.
- Det er svært viktig at produktene fraktes i riktig emballasje. Helst i isoporkasser, og med kjøleelement. Også håndverksbedrifter må vakuumpakke produktene.
- Det må være mer enn nok produkt til at 5 dommere kan få smakt på produktene. Er det for eksempel en pakke med 5 fiskeboller, send gjerne to slik at vi er sikre på at det blir nok hvis noe skulle skje. Eventuell overskuddsmat vil gå til et samfunnsnyttig formål.
- Hvis det skulle være noen spesielle instruksjoner for de produktene som skal varmes opp, ber vi om at dette spesifiseres. Ellers vil vi sørge for å foreta lik oppvarming på like produkter.
Produktene sendes til følgende adresse:
NTNU Institutt for bioteknologi og matvitenskap
Varemottak v/John-Kristian Jameson telefon 98819372
Gunnerus gate 1
7012 Trondheim
Produktene må merkes med type/klasse, mottaksadresse, kontaktperson (John-Kristian Jameson) og avsender. I tillegg må eventuelle spesielle instruksjoner legges ved.
Sted for premieutdeling ikke er bestemt enda, av naturlige årsaker. Vi kommer tilbake med mer info om dette.
Vi kommer til å legge ut bilder og filmer fra selve konkurransen på våre kanaler (Facebook/Instagram/LinkedIn/Hjemmeside), så følg med!
Har du spørsmål om NM i Sjømat?
Andre aktuelle saker
Vil du delta i intervju?
Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024 Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis. Ved å delta bidrar du til...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.