Innsending av produkter til NM i Sjømat

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 16.04.2021
Vi har rekordstor påmelding i år, med totalt ca. 170 produkter spredt utover de 15 klassene. Dette er vi utrolig glade for, og vi gleder oss veldig til å ta imot de påmeldte produktene.
Når det gjelder innsending av produkter for de som er påmeldt minner vi om følgende:
- Det er 2 ulike innsendings-bolker.
- En for kaldrøkt laks, kaldrøkt ørret, varmrøkt laks, gravet laks og åpen klasse. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 21.04 med mottak på NTNU 22.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU fredag 23.04 mellom 07.00 og 15.00 etter avtale med John-Kristian (telefon 98819372).
- Den andre bolken er for fiskekaker, fiskekarbonader/burger, osteburger, fiskepudding og ferdigprodukt/ferdigrett. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 26.04 med mottak på NTNU 27.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU tirsdag 27.04 etter avtale med John-Kristian. Grunnen til at vi fordeler innsendingen slik er fordi det stilles større ferskhetskrav til produktene i innsendingsbolk 2. Røkt/gravet produktene vil bli vurdert mandag og tirsdag.
- Det er svært viktig at produktene fraktes i riktig emballasje. Helst i isoporkasser, og med kjøleelement. Også håndverksbedrifter må vakuumpakke produktene.
- Det må være mer enn nok produkt til at 5 dommere kan få smakt på produktene. Er det for eksempel en pakke med 5 fiskeboller, send gjerne to slik at vi er sikre på at det blir nok hvis noe skulle skje. Eventuell overskuddsmat vil gå til et samfunnsnyttig formål.
- Hvis det skulle være noen spesielle instruksjoner for de produktene som skal varmes opp, ber vi om at dette spesifiseres. Ellers vil vi sørge for å foreta lik oppvarming på like produkter.
Produktene sendes til følgende adresse:
NTNU Institutt for bioteknologi og matvitenskap
Varemottak v/John-Kristian Jameson telefon 98819372
Gunnerus gate 1
7012 Trondheim
Produktene må merkes med type/klasse, mottaksadresse, kontaktperson (John-Kristian Jameson) og avsender. I tillegg må eventuelle spesielle instruksjoner legges ved.
Sted for premieutdeling ikke er bestemt enda, av naturlige årsaker. Vi kommer tilbake med mer info om dette.
Vi kommer til å legge ut bilder og filmer fra selve konkurransen på våre kanaler (Facebook/Instagram/LinkedIn/Hjemmeside), så følg med!
Har du spørsmål om NM i Sjømat?
Andre aktuelle saker
Revidert Nasjonalbudsjett: – Skuffet over regjeringens manglende strømstøtte
PÅ BILDET: Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, er skuffet over regjeringens manglende strømstøtte. Her avbildet på scenen under Sjømatdagene 2022. Foto: Sjømatbedriftene.Torsdag forrige uke ble Revidert Nasjonalbudsjett fremlagt....
Sjømatbedriftene og Formue inngår samarbeid
PÅ BILDET: Formue og Sjømatbedriftene sammen på scenen under Sjømatdagene 2022. F. v. Øystein Bø (Administrerende direktør i Formue), Robert Eriksson (Administrerende direktør i Sjømatbedriftene), Alexandra Plathe (Leder Formue Pensjon). Foto: Sjømatbedriftene.Formue...
Sjømatdagene 2022: Se bildene!
Foto: Stian Engh-Halstvedt @ stianengh. Sjømatbedriftene arrangerte 29. og 30. mars Sjømatdagene 2022! Konferansen huset nesten 400 påmeldte deltakere, og over 40 utstillere. En stor takk til programleder, sponsorer, foredragsholdere, ansatte, utstillere,...
Takker Marte Lund Myran for innsatsen
PÅ BILDET: Marte Lund Myran. Foto: Sjømatbedriftene.Marte Lund Myran slutter i Norwegian Seafood Trust, og er klar for nye spennende utfordringer.Tekst: SJØMATBEDRIFTENE | Pressemelding Marte Lund Myran ble ansatt i en prosjektstilling som markedssjef i desember 2020....
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.