Innsending av produkter til NM i Sjømat
![Header1 Bilde av Korona virus](https://sjomatbedriftene.no/wp-content/uploads/2021/02/Header1.jpg)
Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 16.04.2021
Vi har rekordstor påmelding i år, med totalt ca. 170 produkter spredt utover de 15 klassene. Dette er vi utrolig glade for, og vi gleder oss veldig til å ta imot de påmeldte produktene.
Når det gjelder innsending av produkter for de som er påmeldt minner vi om følgende:
- Det er 2 ulike innsendings-bolker.
- En for kaldrøkt laks, kaldrøkt ørret, varmrøkt laks, gravet laks og åpen klasse. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 21.04 med mottak på NTNU 22.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU fredag 23.04 mellom 07.00 og 15.00 etter avtale med John-Kristian (telefon 98819372).
- Den andre bolken er for fiskekaker, fiskekarbonader/burger, osteburger, fiskepudding og ferdigprodukt/ferdigrett. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 26.04 med mottak på NTNU 27.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU tirsdag 27.04 etter avtale med John-Kristian. Grunnen til at vi fordeler innsendingen slik er fordi det stilles større ferskhetskrav til produktene i innsendingsbolk 2. Røkt/gravet produktene vil bli vurdert mandag og tirsdag.
- Det er svært viktig at produktene fraktes i riktig emballasje. Helst i isoporkasser, og med kjøleelement. Også håndverksbedrifter må vakuumpakke produktene.
- Det må være mer enn nok produkt til at 5 dommere kan få smakt på produktene. Er det for eksempel en pakke med 5 fiskeboller, send gjerne to slik at vi er sikre på at det blir nok hvis noe skulle skje. Eventuell overskuddsmat vil gå til et samfunnsnyttig formål.
- Hvis det skulle være noen spesielle instruksjoner for de produktene som skal varmes opp, ber vi om at dette spesifiseres. Ellers vil vi sørge for å foreta lik oppvarming på like produkter.
Produktene sendes til følgende adresse:
NTNU Institutt for bioteknologi og matvitenskap
Varemottak v/John-Kristian Jameson telefon 98819372
Gunnerus gate 1
7012 Trondheim
Produktene må merkes med type/klasse, mottaksadresse, kontaktperson (John-Kristian Jameson) og avsender. I tillegg må eventuelle spesielle instruksjoner legges ved.
Sted for premieutdeling ikke er bestemt enda, av naturlige årsaker. Vi kommer tilbake med mer info om dette.
Vi kommer til å legge ut bilder og filmer fra selve konkurransen på våre kanaler (Facebook/Instagram/LinkedIn/Hjemmeside), så følg med!
Har du spørsmål om NM i Sjømat?
Andre aktuelle saker
Regjeringen øker permitteringstiden fra 26 til 52 uker for fiskeindustrien – Endringen må tre i kraft nå.
Sjømatbedriftene har jobbet hardt og lenge med å få utvidet dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 til 52 uker innenfor en periode på 18-måneder. Det er en stor seier at vi endelig har fått med oss regjeringen til å utvide permitteringsperioden....
Save the date – Sjømatdagene
Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere. Sett av...
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken
Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...
Nye krav til arbeidskontrakt
Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne. De nye kravene...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.