fbpx

Innsending av produkter til NM i Sjømat

Bilde av Korona virus

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 16.04.2021

Vi har rekordstor påmelding i år, med totalt ca. 170 produkter spredt utover de 15 klassene. Dette er vi utrolig glade for, og vi gleder oss veldig til å ta imot de påmeldte produktene.

Når det gjelder innsending av produkter for de som er påmeldt minner vi om følgende:

  • Det er 2 ulike innsendings-bolker.
    • En for kaldrøkt laks, kaldrøkt ørret, varmrøkt laks, gravet laks og åpen klasse. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 21.04 med mottak på NTNU 22.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU fredag 23.04 mellom 07.00 og 15.00 etter avtale med John-Kristian (telefon 98819372).
    • Den andre bolken er for fiskekaker, fiskekarbonader/burger, osteburger, fiskepudding og ferdigprodukt/ferdigrett. Disse må sendes med ekspressleveranse over natten 26.04 med mottak på NTNU 27.04 mellom klokken 07.00 og 15.00. Det er også anledning til å levere personlig på NTNU tirsdag 27.04 etter avtale med John-Kristian. Grunnen til at vi fordeler innsendingen slik er fordi det stilles større ferskhetskrav til produktene i innsendingsbolk 2. Røkt/gravet produktene vil bli vurdert mandag og tirsdag.
  • Det er svært viktig at produktene fraktes i riktig emballasje. Helst i isoporkasser, og med kjøleelement. Også håndverksbedrifter må vakuumpakke produktene.
  • Det må være mer enn nok produkt til at 5 dommere kan få smakt på produktene. Er det for eksempel en pakke med 5 fiskeboller, send gjerne to slik at vi er sikre på at det blir nok hvis noe skulle skje. Eventuell overskuddsmat vil gå til et samfunnsnyttig formål.
  • Hvis det skulle være noen spesielle instruksjoner for de produktene som skal varmes opp, ber vi om at dette spesifiseres. Ellers vil vi sørge for å foreta lik oppvarming på like produkter.

Produktene sendes til følgende adresse:

NTNU Institutt for bioteknologi og matvitenskap

Varemottak v/John-Kristian Jameson telefon 98819372

Gunnerus gate 1

7012 Trondheim

Produktene må merkes med type/klasse, mottaksadresse, kontaktperson (John-Kristian Jameson) og avsender. I tillegg må eventuelle spesielle instruksjoner legges ved.

Sted for premieutdeling ikke er bestemt enda, av naturlige årsaker. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

Vi kommer til å legge ut bilder og filmer fra selve konkurransen på våre kanaler (Facebook/Instagram/LinkedIn/Hjemmeside), så følg med!

Har du spørsmål om NM i Sjømat?

Mali Myren

Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig, Sjømatbedriftene

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.