fbpx

Påmeldingen til Sjømatbedriftenes jubileumskonferanse har åpnet

31.05. 2021

logo Regjeringen

Foto: © Gerhardsen Og.

Norske Sjømatbedrifters Landsforening ble dannet i 1995 ved sammenslåingen av Norges ferskfiskomsetnings landsforening (NFOL), stiftet i 1946, og Lakse-eksportørenes forening (LEF). Derfor feirer Sjømatbedriftene som en av landets aller eldste bransjeorganisasjoner i sjømatnæringa 75 år i år, og det må selvfølgelig feires.

Jubileumskonferansen legges til Britannia Hotel den 21.-22. September 2021. Dette vil bli et sammensatt jubileum, hvor konferansen vil bli avholdt den 21. September, med program og stands av «Sjømatdagene-standard». Programmet vil gå fra klokken 10:00-16:30, med påfølgende festmiddag fra 19:00-02:00 i ærverdige Britannia Hall.

Den 22. September, mellom klokken 10:00-14:00, vil det bli holdt et medlemsmøte for tillitsvalgte og medlemsbedrifter i Sjømatbedriftene. Dette møtet vil også avholdes i Britannia Hall. Her vil vi diskutere de viktigste satsningene og fokusområdene for oss fremover. Det blir også en oppfølging av Sjømatbedriftenes strategi, og muligheter til å komme med deres forventninger og innspill til oss som organisasjon.

Meny og underholdning

Lunsj og kaffe vil bli servert under konferansen, mens det under festmiddagen vil bli servert en 3-retters sjømatmeny med tilhørende drikke. Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet, både på dagtid og kveldstid. Han vil by på både musikk og gode historier, i tillegg til at han vil lede arrangementet med en stødig hånd. Konferansen vil bli en kombinasjon av samtale, diskusjon og innlegg fra en rekke relevante aktører for næringen.

Foto: © Gerhardsen Og.

Sjømatbedriftene jobber i disse dager med å ferdigstille programmet. Blant de spennende aktørene dere vil se fra scenen under konferansen er:

  • Gustav Witzøe (SalMar)
  • Sondre Eide (Eide Fjordbruk)
  • Odd Emil Ingebrigtsen (Fiskeri- og sjømatminister)
  • Sigvald Rist (Insula)
  • Christian Riber (Norcod)
  • Tom-Jørgen Gangsø (Sjømatrådet)
  • Erik Gracey (BioMar)
  • Leif Kjetil Skjæveland (Skretting)
  • Roger Hofseth (Hofseth International)
  • Arne Nore (tidl. Pan Fish)

Flere programaktører vil bli annonsert fortløpende.

Foto: © LineBerre

Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet. Bjarne har lang erfaring med arrangementer, både som artist og konferansier. Han vil by på musikk og gode historier, i tillegg til å lede arrangementet med en stødig hånd.

Vi vet at mange ser frem til å kunne møtes igjen. Vår klare ambisjon for dette arrangementet er derfor at det i tillegg til å være et jubileum, skal være en viktig og interessant møteplass for næringen. Vi gleder oss stort til å endelig kunne se dere fysisk igjen!
– Robert Eriksson, Administrerende direktør i Sjømatbedriftene

Har du spørsmål?

mali@sjomatbedriftene.no
+47 414 28 587

Mali Myren

Arrangement- og Kommunikasjonsansvarlig, Sjømatbedriftene

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.