fbpx

Sjømatbedriftenes Jubileumskonferanse utsolgt

10.09. 2021

Påmeldingen til Sjømatbedriftenes Jubileumskonferanse er nå stengt, men det er fortsatt mulig å sette seg på venteliste

Grunnet smittevernsrestriksjoner har vi begrenset kapasitet for arrangementet, som nå er fullt. Vi oppfordrer likevel dere som ønsker å delta til å sette dere på venteliste. Det kan dere gjøre ved å registrere dere som deltakere her.

Jubileumskonferansen går av stabelen den 21. September i Britannia Hall, på Britannia Hotel i Trondheim. Programmet vil gå fra klokken 10:00-16:30, med påfølgende festmiddag fra 19:00-02:00 i ærverdige Britannia Hall. Her vil dresscode være pent antrekk.

Den 22. September mellom klokken 09:20-14:15 vil det bli holdt et medlemsmøte for tillitsvalgte og medlemsbedrifter i Sjømatbedriftene. Dette møtet vil også avholdes i Britannia Hall. Her vil vi diskutere de viktigste satsningene og fokusområdene for oss fremover. Det blir også en oppfølging av Sjømatbedriftenes strategi, og muligheter til å komme med deres forventninger og innspill til oss som organisasjon. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å forberede sine innspill i forkant.

Både på dag 1 og 2 vil det bli lunsj og kaffe, mens det under festmiddagen vil bli servert en 3-retters sjømatmeny med tilhørende drikke. Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet, både på dagtid og kveldstid. Han vil by på både musikk og gode historier, i tillegg til at han vil lede arrangementet med en stødig hånd.

Den 21. September vil det også bli muligheter for å besøke følgende stands i vrimlearealet utenfor konferansehallen:

 • Stim
 • Berg Hansen Reisebyrå
 • SANDS Advokatfirma
 • Atea
 • Junior Consulting
 • Tools
 • Ahlsell
 • Norengros
 • Vik Ørsta AS
 • DS Smith
 • Nippon Gases Norge AS
 • On Off Staffing Group
 • SGS Analytics Norway AS
 • If Skadeforsikring
 • FIAS/Sjømatbedriftene/Norwegian Seafood Trust
 • TESS

Har du spørsmål om konferansen?

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.