Eksklusive premier under NM i Sjømat 2021

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 19.03.2021
En av restaurantene hos Britannia Hotel fikk i forrige uke tittelen «Norges beste restaurant», og de er stadig på jakt etter flere gode råvarer til sine kjøkken. Det er derfor veldig gledelig at de nå ser til sjømatnæringen, og har bestemt seg for å levere eksklusive premier til noen av vinnerne under NM i Sjømat 2021.
Det er mye sjel som ligger bak det som blir servert på det ærverdige hotellet, og dette fremkommer også av råvarene som blir brukt. Ofte blir Britannia Hotel kontaktet av bedrifter som ønsker å levere ulike typer råvarer til hotellet, men det er naturligvis ikke rom for å ta inn alt. Derfor er dette en gylden mulighet for bedrifter som ønsker å få produktet sitt servert på Trondheims eneste femstjerners hotell.

Espen Aunaas er hovedkjøkkensjef hos Britannia Hotel.
Hovedkjøkkensjefen gleder seg
– Vi gleder oss veldig til å se alle de påmeldte produktene under NM i Sjømat, og til å servere vinnerproduktene her hos oss, sier hovedkjøkkensjef på Britannia Espen Aunaas. Han har betydelig karriere som kokk og har tidligere vært kjøkkensjef på Credo og kaptein for Det Norske Kokkelandslaget. Han har jobbet på Michelin-restauranter i San Sebastian og Madrid i Spania og som konsernkjøkkensjef for Frati-gruppen før han kom til Britannia Hotel i 2018 (Adressa). Les mer her:
Tilfeldig trekking blant vinnere
De tre premiene vil bli trukket tilfeldig blant vinnerne av følgende fem klasser:
1. Kaldrøkt laks 2. Kaldrøkt ørret 3. Varmrøkt laks 4. Gravet laks 5. Åpen klasse.
Når vinnerne er trukket, vil de bli kontaktet av Sjømatbedriftene for å finne et egnet tidspunkt for gjennomføring.
Premiene fra Britannia:
- Vinneren får sitt produkt servert på Britannias femstjerners hotellfrokost i Palmehaven. Dette vil i utgangspunktet være et engangsstunt, men dersom produktet er av god nok kvalitet, vil Britannia vurdere å ta produktet inn i sitt sortiment over en lengre periode.
- Vinneren får sitt produkt tilberedt av kokkene i Jonathan Grill, servert til vinnerbedriften og Britannias team. Hotellets direktør og tidligere kokk, Mikael Forselius, vil også være til stede.
- Vinneren får sitt produkt servert i en av Britannias delikate fingersandwicher servert under det populære konseptet Afternoon Tea. En velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet.
Flere spennende premier
Også TINE sponser premier, de i klassen «osteburger». Vinneren her får et Jarlsberg ostehjul under kåringsarrangementet. Vinneren får også aktuelle vareprøver fra TINE for videre produktutvikling samt et inspirasjonsmøte digitalt/fysisk med fagpersoner fra TINE.
Har du spørsmål om NM i Sjømat?
Mobil: +47 414 28 587
E-post: mali@sjomatbedriftene.no
Andre aktuelle saker
Nærings- og fiskeridepartementet endrer passivitetsreglene i havbruksregelverket
Foto: NFD Nærings- og fiskeridepartementet forlenger perioden med passivitet fra to år til tre år som vilkår for tilbaketrekking av havbrukslokaliteter.Orndringen omfatter både tilbaketrekking av lokaliteter i laksetildelingsforskriften § 9-1 og tilbaketrekking...
Suksess for den første Norway Seafood Festival
Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. − Norge og Trøndelag har verdens...
Praksisplass hos Sjømatebedriftene.
Ludvik Eidissen er på praksis plass hos Sjømatbedriftene i uke 4 til uke 7.
Lakseskatten: – Nytt slag under beltestedet fra regjeringen
Foto: SjømatbedrifteneSjømatbedriftene reagerer kraftig på regjeringens vinglete signaler i lakseskatten. De roter det skikkelig til og dette kan ikke oppfattes som annet enn et nytt slag under beltestedet for laksenæringen, sier administrerende direktør i...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.