fbpx

Utsatt påmeldingsfrist – NM i Sjømat 2021

Bilde av Korona virus

Tekst: Sjømatbedriftene
Dato: 26.03.2021

Sjømatbedriftene har mottatt en del tilbakemeldinger om at det har vært ekstremt travelt for mange bedrifter nå før påske. Vi har derfor besluttet å utsette påmeldingsfristen for NM i Sjømat til 11. April 2021.

Denne uka har vi også fått bekreftet at Norengros leverer et gavekort på utstyr til en verdi av 3000,- til en av vinnerne. Forrige uke lanserte vi Britannia sitt bidrag til premier. Du kan lese mer om det her. Også TINE sponser premier, de i klassen «osteburger». Vinneren her får et Jarlsberg ostehjul under kåringsarrangementet. Vinneren får også aktuelle vareprøver fra TINE for videre produktutvikling samt et inspirasjonsmøte digitalt/fysisk med fagpersoner fra TINE.

Vi jobber med å finne en egnet arena for premieutdeling i sommer/høst. Tilbakemeldingen fra fagjuryen på de innsendte produktene vil komme ganske umiddelbart etter konkurransen. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig Mali Myren på mali@sjomatbedriftene.no

Andre aktuelle saker

Ledig stilling som markedssjef i FIAS

Ledig stilling som markedssjef i FIAS

Stillingsannonse | Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS – FIAS Arbeidsgiver: Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS - FIASStillingstittel: MarkedssjefFrist: 18.04.2021Ansettelsesform: Fast Om FIAS Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS ble etablert I 1994 og er et...

les mer
Tidenes beste mars ga solid kvartal for sjømateksporten

Tidenes beste mars ga solid kvartal for sjømateksporten

BILDE: Grethe Hillersøy (Norwegian Seafood Council)Pressemelding | Norges SjømatrådDato: 08.04.2021 Aldri før har verdien av norsk sjømateksport vært høyere i en mars måned enn i 2021. I årets tre første måneder eksporterte Norge sjømat for 27,7 milliarder...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.