fbpx

Flere aktører klare for Jubileumskonferansen

11.06. 2021

Fisk og Sjømatminister

Sjømatbedriftene har den siste tida jobbet med å lande programmet til årets store begivenhet, Jubileumskonferansen. Jubileumskonferansen går av stabelen 21.-22. September, med begrenset antall plasser til arrangementet. Nå begynner også de fleste programaktørene å være på plass!

 TEKST: Sjømatbedriftene

 

Vi har bestemt oss for å bruke litt tid på å lande endelig program, fordi vi ønsker det skal være mest mulig dagsaktuelle tema vi tar opp. – Vi har fått på plass noen sterke aktører, som på hvert sitt område vil kunne bidra med flere dagsaktuelle vinklinger, sier Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig i Sjømatbedriftene, Mali Myren.

– Jubileumskonferansen skiller seg ut ved at det vil være fokus på både fortid og fremtid, men med trykk på fremtid. Vår klare ambisjon for dette arrangementet er at det i tillegg til å være et jubileum, også skal være en viktig og interessant møteplass for næringen. Den fysiske møteplassen er etterlengtet, og derfor er det gledelig og nå kunne invitere dere til Trøndelag igjen, sier Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson. 

Her er noen av de du vil se fra scenen under Sjømatbedriftenes Jubileumskonferanse:

Fisk og Sjømatminister

Foto: Hentet fra www.hoyre.no

Odd Emil Ingebrigtsen

FISKERI- OG SJØMATMINISTER

Odd Emil Ingebrigtsen ble utnevnt til fiskeri- og sjømatminister 13. mars 2020. Han har tidligere innehatt flere lederstillinger og styreverv i privat næringsliv i hjembyen Bodø og omegn. Av politisk erfaring har han 24 år bak seg i kommunestyret i Bodø, hvorav åtte av dem i formannskapet. Han har også vært Bodø Høyres ordførerkandidat.

Kilde: www.regjeringen.no

Foto: Insula.

Sigvald Rist

ADMINISTRERENDE DIREKTØR INSULA NORGE

Sigvald Rist ledet Insulas datterselskap Lofotprodukt AS fra etableringen i 1994 til opprettelsen av Insula i 2015. Før dette arbeidet han på Dahl Nusfjord settefiskanlegg AS. Han satt i perioden 2010-2014 i Sjømatbedriftenes fiskematutvalg. Sigvald har en Bachelorgrad i Akvakultur fra Nord Universitet, og lederutdanning gjennom Nord-Norsk Lederutvikling.

Kilde: www.insula.no

Foto: www.salmar.no

Gustav Witzøe

GRÜNDER OG KONSERNSJEF I SALMAR

Gustav Witzøe er en norsk industrigründer. Han er mest kjent som gründer og konsernsjef i SalMar, et av verdens største lakseoppdrettsselskaper. Han er utdannet ingeniør fra Oslo tekniske skole, og arbeidet en tid som bilmekaniker ved Isbergs Bilforretning i Oslo og som ingeniør i Volvo Norge. I 1979 etablerte han Bewi AS, en fabrikant av plastemballasje for oppdrettsnæringen, i Hamarvik på Frøya. Han var administrerende direktør i Bewi frem til 1990.

Kilde: www.wikipedia.org

Foto: Eide Fjordbruk

Sondre Eide

DAGLIG LEDER I EIDE FJORDBRUK

Sondre er tredje generasjons oppdretter, utdannet med MBA fra San Francisco, jurist ved UiO, og har en bachelor i business administration. På fritida liker Sondre som tidligere skiskytter å være aktiv. I junior VM Ruhpolding i skiskyting 2008 vant blant annet Sondre sølv.

Kilde: www.efb.no

Foto: Hofseth BioCare.

Roger Hofseth

ADMINISTERERENDE DIREKTØR I HOFSETH INTERNATIONAL AS

Roger Hofseth har bred og omfattende operasjons- og ledererfaring i sjømatnæringen. Han har vært styremedlem i Hofseth BioCare siden han etablerte selskapet i 2009. Han trådte inn som administrerende direktør august 2017, og er for tiden også administrerende direktør i Hofseth International AS og Hofseth Aqua AS.

Flere aktører vil bli presentert

Vi har også flere spennende aktører klare som vil være med å løfte arrangementet. Disse vil bli presentert nærmere på et senere tidspunkt:

  • Christian Riber, Norcod
  • Halfdan Mellbye, SANDS Advokatfirma
  • Tom-Jørgen Gangsø, Sjømatrådet
  • Leif Kjetil Skjæveland, Skretting
  • Erik Gracey, BioMar
  • Arne Nore, Tidligere Toppsjef i Panfish

Har du spørsmål om Jubileumskonferansen?

Mali Myren

Mali Myren

Arrangement- og Kommunikasjonsansvarlig

Mobil: +47 414 28 587

E-post: mali@sjomatbedriftene.no

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.