fbpx

Last ned innleggene fra Sjømatdagene 2020

Her kan du laste ned powerpointene til de som holdt innlegg under Sjønatdagenen 2020.

1: Fiskeriministeren – last ned
2: FreshInsightsLansering Trond H/Espen B  – last ned
3: FreshInsightsLansering Bob Wolpert  – last ned
4: FreshInsightsLansering Alf Gøran   – last ned
5: Sjømatanalytiker Finn Arne Egeness – last ned
6: Bjarne Håkon Hansen – last ned
7: CEO Biokraft, Håvard Wollan – last ned
8: Statssekretær Atle Hamar – last ned
9: Nofima, Bente E. Torastensen – last ned
10: Norgesgruppen, Camilla Moe – ta kontakt for å få den tilsendt
11: Lerøy, Webjørn Barstad – last ned
12: Magnar Pedersen – last ned
13: Halfdan Melby – last ned
14: Avinor – last ned
15: Napier, Kåre Andreas Cederstrøm – last ned
16: REV, Nina Jensen – last ned
17: SINTEF – last ned
18: Equinor – last ned

 

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.