fbpx

Last ned innleggene fra Sjømatdagene 2020

Her kan du laste ned powerpointene til de som holdt innlegg under Sjønatdagenen 2020.

1: Fiskeriministeren – last ned
2: FreshInsightsLansering Trond H/Espen B  – last ned
3: FreshInsightsLansering Bob Wolpert  – last ned
4: FreshInsightsLansering Alf Gøran   – last ned
5: Sjømatanalytiker Finn Arne Egeness – last ned
6: Bjarne Håkon Hansen – last ned
7: CEO Biokraft, Håvard Wollan – last ned
8: Statssekretær Atle Hamar – last ned
9: Nofima, Bente E. Torastensen – last ned
10: Norgesgruppen, Camilla Moe – ta kontakt for å få den tilsendt
11: Lerøy, Webjørn Barstad – last ned
12: Magnar Pedersen – last ned
13: Halfdan Melby – last ned
14: Avinor – last ned
15: Napier, Kåre Andreas Cederstrøm – last ned
16: REV, Nina Jensen – last ned
17: SINTEF – last ned
18: Equinor – last ned

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.