Kystflåten avgjørende for eksport av ferskfisk
– Når det snakkes om kvoter og flåtestruktur, må vi ikke glemme kystflåten og den betydning den har for ferskfiskeksporten. Kystflåten er alfa og omega for salg av fersk fisk...
Mattilsynets håndtering av koronasaken
For å få vite mer om hvordan Mattilsynets håndtering har fungert og for å finne forbedringspunkter, gjennomførte staben ved hovedkontoret en ekstern og en intern...
App mot sjøplast.
En app på mobilen hvor folk kan samle plastsøppel langs strendene, registrere funnstedet og få et lite honorar når avfallet leveres til en lokal miljøstasjon – det var...
Nye koster inn i Sjømatbedriftene.
Valgkomiteen i Sjømatbedriftene er nå ferdig med sitt arbeid. Nye koster står klare til å bidra i videreutviklingen av Sjømatbedriftene. Valgene vil bli gjennomført på...
Seafood Expo Global 2021 arrangeres i Bacelona fra 27. til 29. april.
Sjømatbedriftene og FIAS planlegger nå en gruppetur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Global som vil arrangeres i Barcelona fra 2021. Denne messen har i en...
Sjømatbedriftenes innspill til høring om forslag til midlertidig lov om innreiserestriksjoner for å begrense smittespredningen av covid-19
I høringsnotatet legges det til grunn at det i noe tid fremover vil være et fortsatt behov for innreiserestriksjoner.Frem til i dag har innreiserestriksjoner vært regulert i...
“Ro Vision” nominert til Ship of the Year
I april i år vart det nye flaggskipet «Ro Vision» overlevert til Brønnbåtrederiet Rostein frå Larsnes Mekaniske Verkstad. Skipet er sagt å vere starten på ei grøn utvikling i...
Sjømatrådets statusoppdatering per 28. mai 2020
Sjømatrådets sjømatanalytikere Paul Aandahl og Ingrid Kristine Pettersen oppsummerer sentrale trekk i utviklingen av sjømateksporten så langt: Ferdigpakkede...
Ny ordning skal hjelpe eksportører
Regjeringen vil sette av 20 milliarder kroner for å sikre innenlands handel og eksport av sjømat og industrivarer. – Det er viktig for norsk økonomi at handelen går så normalt...
Miljøkrav fremfor areal-/produksjonsavgift
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, synes ikke at det er åpenbart at arealavgiften regjeringen foreslo i revidert nasjonalbudsjett er den beste...
Ber om like permitteringsregler for fiskeindustrien
I forbindelse med koronasituasjonen har regjeringen kommet med fler tiltakspakker for å avhjelpe næringslivet i en vanskelig tid. Et av tiltakene var å endre...
Ber fiskeri- og sjømatministeren bruke JA-stemplet på ankesakene for utviklingskonsesjoner
Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, ber fiskeri- og sjømatministeren om å lete frem Ja-stemplet og bruke det uten blygsel når han nå behandler...
Nytt kvotesystem vedtatt
Stortinget behandlet i går regjeringens forslag til nytt kvotesystem. Høyre, FrP, KrF og Venstre utgjorde stortingsflertallet. Stortinget ba regjeringen om å ikke etablere en...
Mattilsynet med avklaring knyttet til dispensasjon fra transportforskriftens forbud mot transport av levende laks.
På grunn av korona-pandemien kan det være behov for å gjøre en rekke tilpasninger i driften. Mattilsynet forventer at næringen tilpasser beredskapen sin til den ustabile og...
Fiskeridirektoratet tilbake på kaiene 11. mai
Fra mandag 11. mai er Fiskeridirektoratets inspektører tilbake på kaiene for å drive ressurskontroll. Dette er et ledd i den generelle gjenåpningen av nedstengt aktivitet i...
Nor-Fishing 2020 er avlyst
Det er med tungt hjerte Stiftelsen Nor-Fishing innser at messen Nor-Fishing 2020 ikke lar seg gjennomføre som planlagt i perioden 18.-21. august. Sist lørdag besluttet den...
Løsningen ligger i kredittforsikringene – ikke i å eksportere prodfisk.
Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, reagerer kraftig på at Mowi og Sekkingstad har søkt om forlengelse for å kunne eksportere produksjonsfisk....
Sjømatbedriftenes styreleder er en av ti som skal gi råd til fiskeriministeren
Fiskeriministeren møtte ti sjømatfolk for å diskutere hvordan man på best mulig måte kan gjøre ting etter koronakrisen. Ti sjømattopper møttes i dag for å gi statsråden sine...
Helene Kristoffersen blir ny fagsjef i Sjømatbedriftene
Helene Kristoffersen går fra en tilværelse som daglig leder hos Oslo Fisketorg AS på Aker Brygge til å bli Sjømatbedriftenes nye fagsjef innen fangstbasert industri. Tross...
Kontainerne som kan benyttes til kort-tids lagring av skinn, avskjær og avfall fra lakseproduksjonen.
Frysecontainere Magnum HC 45 fot. Benyttes til kort-tids lagring av skinn og avskjær fra lakseproduksjonen. Dette er en lettvint og rimelig måte for produsentene å kvitte seg...
Ny podkast for alle som vil skape lys langs kysten
Lys i alle hus er navnet på en ny podkast som skal fortelle de gode historiene om jobben som blir gjort for å skape levende samfunn i Norge. Den første sesongen har fått...
Dispensasjoner fra fiskehelseregelverket under koronautbruddet
Tiltak som settes i verk for å håndtere koronautbruddet kan skape utfordringer oppdrettsnæringen. I enkelte tilfeller kan det bli behov for dispensasjoner fra regelverk for å...
Arbeidsgivers styringsrett i koronasituasjonen – hvilken fleksibilitet har arbeidsgiver til å tilpasse driften i virksomheten?
Innledning Arbeidsgivers styringsrett er arbeidsgivers rett til å ensidig organisere, lede, fordele og kontrollere arbeidet. Styringsretten er ikke lovfestet, men utviklet...
Sjømatbedriftene krever full stopp i prodfisk eksport.
Sjømatbedriftene krever at Fiskeri- og sjømatminister, Odd Emil Ingebrigtsen, trekker tilbake de midlertidige dispensasjonene som er gitt til Lerøy, MOWI, Sekkingstad og Ocean...
Trenger fleksible løsninger for flyfraktmarkedet
Sjømatbedriftene hadde i slutten på forrige uke tett dialog med både Luftfartstilsynet og AVINOR for å finne gode løsninger som sikrer at man kan opprettholde et godt...
Trenger forutsigbare forsikringsløsninger
Korona-pandemien fører til økt usikkerhet i verdenshandelen og vi ser endringer i forbrukeradferd og transportmønster som påvirker flere markeder. De dette har gått hardest...
Verdivekst i sjømateksporten både i mars og første kvartal.
Norge eksporterte 213 000 tonn sjømat for 9,6 milliarder kroner i mars. Det er en økning på 392 millioner kroner, eller 4 prosent, sammenlignet med mars i fjor. I første...
Mulighet for utstedelse av helsesertifikater for sjømat utenom ordinær åpningstid i påsken
Mattilsynet åpner for å utstede helsesertifikater for sjømat utenom de ordinære åpningstidene i påsken. Det er for å imøtekomme sjømatbransjens ekstraordinære behov i...
Sjømatbedriftene tar initiativ til rullering av regional Kystsoneplan for Sunnhordland og Hardanger.
Organisasjonssjef i Sjømatbedriftene Kjetil Hestad er glad for at Kommunaldepartementet nå etter lang tid har konkludert i klagen mange kommuner i Sunnhordland og Hardanger...
Veileder til kommunene om lokale karanteneregler og innreiserestriksjoner
Departementet gjør i denne veilederen rede for rammene i smittevernloven og hvilke hensyn som etter loven skal vurderes. Veilederen gir også anbefalinger for hvordan...
Info om vedtatte BAT- konklusjoner for næringsm.industri (Food, Drink and Milk-Industries)
Miljødirektoratet har kommet med informasjon om at BAT – konklusjoner for næringsmiddelindustri (Food, Drink and Milk – Industries) er vedtatt og publisert 4. desember 2019....
Kan bli bom stopp for norsk laks til markedene
Administrerende direktør i Sjømatbedriftene frykter det kan bli bomstopp for norsk laks til markedene som følge av at flyselskapene nå setter flyene på bakken, og at...
Landsmøte til Sjømatbedriftene utsatt på ubestemt tid
-Landsmøte avlystAndre aktuelle saker Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim Tlf: +47 73 84 14 00Besøksadresse:Dronningens gate 7, 6. etasjeE-post:...
Klager på vedtak fra Mattilsynet
Sjømatprodusentene MOWI og Lerøy har fått innvilget midlertidig dispensasjon fra regelen om at fisk med kvalitetsfeil skal sorteres og bearbeides i Norge. Vedtaket er gjort av...
Enighet om krisepakken
Partiene på Stortinget er i dag blitt enige om en krisepakke til om første fase av økonomiske tiltak for å håndtere korona-pandemiens konsekvenser for Norge. Opposisjonen og...
Sjømatbedriftene er i korona-beredskap 24/7
Sjømatbedriftene følger situasjonen tett. Har din virksomhet spørsmål, trenger råd eller veiledning som følgen av den oppståtte situasjonen ikke nøl med å kontakte oss. For at...
Tips og råd om Coronaviruset
Sjømatbedriftene anbefaler våre medlemsbedrifter til å holde seg godt oppdatert i forhold til hvilke faglige råd som gis fra myndighetene når det gjelder hvordan man skal...
Er i dialog med Nærings- og fiskeridepartementet
Sjømatbedriftene er bekymret over Corona-situasjonen og frykter dette kan få store konsekvenser for Sjømatnæringen. Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson...
Frykter store Corona-konsekvenser for norsk sjømatnæring
Arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen Sjømatbedriftene frykter store Corona konsekvenser for norsk sjømatnæring. Nå krever administrerende direktør Robert Eriksson tiltak fra...
Avlyser seminar på grunn av situasjonen med Covid-19
Som en følge av utviklingen rundt Covid-19, og i tråd med de tilrådninger som helsemynighetene har gitt har SANDS og Sjømatbedrfitene besluttet å avlyse dette seminaret....
Koronaviruset – spørsmål, svar og generelle råd
SvarAll matvareproduksjon og hele verdikjeden er samfunnskritisk, bekrefter Nærings- og fiskeridepartementet . Nærings- og fiskeridepartementet bekrefter oså at...
Forslag til endring av omsetnings- og sykdomsforskriften for akvatiske dyr
Hovedinnholdet i høringsforslagetPå vegne av Nærings- og fiskeridepartementet har Mattilsynet sendt på høring forslag til endringer i forskrift av 17. juni 2008 nr. 819 om...
Sjømatbedriftene vil ha forbud mot mobile mottaksstasjoner
Sjømatbedriftene krever at det innføres et snarlig forbud mot mobile mottaksstasjoner. Dette er et av forslagene de fremmer i sitt høringssvar om fremtidens fiskerikontroll....
Akvakulturnæringen må forvente hyppigere tilsyn fra Arbeidstilsynet
Arbeidstilsynet har varslet at de i 2020 vil prioritere innsats overfor hav- og kystbaserte virksomheter i akvakulturnæringen i form av tilsyn og veiledning om helse- miljø og...
Kan norsk laksenæring vokse inn i himmelen?
Norsk laksenæring er inne i ei tid med blanda kjensler. På den eine sida opplever vi tidenes høgkonjunktur, med høge marknadsprisar over svært lang tid. På den andre sida...
TeMa-dag Hygiene 11.03.2020
Da er vi endelig i gang med årets TeMa-dager, og vi starter som vanlig med den som kanskjer er aller viktigste for dere! Hva er nytt med tanke på bærekraftig hygiene innen...
Kampen om havarealet
Fremtiden vår ligger i havet. Våre politikere ser dette og vil utvikle nasjonen i og på havet. Samtidig pågår en «kamp» om havet, men det mangler en klar strategi for hvordan...
Sjømatbedriftene styrker staben!
Tonje Vangen begynte 1. februar i Sjømatbedriftene. Hun er jurist med utdanning fra Universitetet i Bergen og har i 17 år arbeidet i det offentlige – først i Arbeids- og...
Tidenes start på sjømatåret – eksporten av norsk sjømat økte med 15 prosent
Norge har eksportert 207 000 tonn sjømat for 9,8 milliarder kroner i januar. Volumet var på samme nivå som samme måned i fjor, mens verdien økte med 1,2 milliarder kroner,...
Trafikklysordningen som incitament ordning kastes på skraphaugen
Administrerende direktør i Sjømatbedriftene Robert Eriksson mener den valgte innretningen på tildelingsrunden for vekst i 2020 bryter med den opprinnelige hensikten...
STILLING LEDIG FIAS
ArbeidsgiverFiskerinæringens Innkjøpsselskap AS StillingstittelMarkedssjef i et innkjøpsfellesskap – eid av bedrifter i sjø- og havbruksnæringen. Frist25.02.2020...
Klare forventninger til Sivertsen som fiskeriminister
Vi i næringen er naturlig nok alltid spent når det kommer inn en ny statsråd, og hvordan han angriper våre forventninger, sier administrerende direktør i Sjømatbedriftene,...
Last ned innleggene fra Sjømatdagene 2020
Her kan du laste ned powerpointene til de som holdt innlegg under Sjønatdagenen 2020. 1: Fiskeriministeren - last ned2: FreshInsightsLansering Trond H/Espen B - last...
Nina Jensen: – Som å komme hjem
Nina Jensen i REV Ocean tegnet et dystert bilde av havets tilstand under sitt foredrag på Sjømatdagene 2020. 40 prosent av alt liv i havet har dødd de siste 40 årene, mye på...
Sporbarhetssystemet Hyper Insight lansert på Sjømatdagene 2020
Gir mindre matsvinn og matjuks: Sporbarhetssystemet Hyper Insight basert på Food Trust-plattformen til IBM ble lansert under Sjømatdagene 2020. Hyper Insight er en en effektiv...
Sjømatdagene 2020 er i gang
Da er vi endelig i gang med Sjømatdagene 2020, og vi har en stor økning i antall deltakere fra i fjor. Temaet for årets konferanse er «En blå vei til en grønn framtid»....
STILLING LEDIG
– FAGSJEF FANGST OG INDUSTRI
Arbeidsgiver SJØMATBEDRIFTENE Stillingstittel Har du interesse for næringsutvikling og engasjement for organisasjonsbygging? Frist 20.01.2020 Ansettelsesform Fast Har du...
STILLING LEDIG – FAGSJEF HAVBRUK
Arbeidsgiver SJØMATBEDRIFTENE Stillingstittel Har du interesse for næringsutvikling og engasjement for organisasjonsbygging? Frist 20.01.2020 Ansettelsesform Fast Har du...
Sjømatrådets markedsgrupper har fått ny sammensetning
Markedsgruppene er rådgivende grupper som skal gi innspill til arbeidet Norges Sjømatråd utfører for bransjen som den enkelte markedsgruppe representerer. Dette skal sikre...
Sjømatbedriftene med tydelig budskap i Stortinget
Da stortingsmeldingen ble fremlagt i juni ble det fra regjeringens side solgt ut at dette var et kvotesystem for økt verdiskapning, og hvor man gjorde en rekke forenklinger....
Sjømatbedriftene ønsker dere alle en riktig god jul
Sjømatbedriftene ønsker dere alle en riktig god jul. Nok et intensivt og begivenhetsrikt år går mot slutten. 2019 var året sjømatnasjonen Norge nådde sin store milepæl ved at...
Sjømatbedriftene krever store endringer av Mattilsynet innen påske
Sjømatbedriftenes administrerende direktør gir Mattilsynet tiden frem til neste jul på å få gjenopprettet tilliten, men krever at store endringer må være på plass til påske. –...
Programmet til SJØMATDAGENE 2020 er klart
Nå har vi oppdatert programmet for Sjømatdagene 2020. Vi har et variert program med mange spennende foredragsholdere som tar pulsen på det som rører seg i bransjen. Se bare...
SJØMATDAGENE 2020 – En blå vei til en grønn framtid
Hvordan kan sjømatnæringen være en del av løsningen på verdens klimaproblemer – og unngå å være en del av problemet? Dette er hovedtemaet under Sjømatdagene 2020, den årlige...
Matilsynets Kina-liste oppdatert
Listeføring av sjømatprodusenter Kinesiske myndigheter krever at alle utenlandske sjømatprodusenter må være registrert og godkjent før varer fra dem kan importeres til Kina....
Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning
Fersk torsk Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å...
Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning
Robert Eriksson. FOTO: Justis- og beredskapsdepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å gjøre ordningen...
14 ÅRINGER SPISER MER SNOP ENN FISK
Marin Berg Thomassen og Felix Mohn Kvam i full gang med å filletere laks, under kyndig veiledning av mesterkokk Geir-Rune Larsen fra Strinda Videregående skole. Offentlige...
EN NY ÆRA for havet
Jonas Gahr Støre på Senja. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Arbeiderpartiets leder har i alle år vært fascinert av havets muligheter. Jeg har helt siden arbeidet med...
Lingalaks bruker ALGEOLJE I SITT LAKSEFÔR
Lingalaks-lokalitet i Hardanger.FOTO: PRESSEFOTO Hardangeroppdretteren Lingalaks er en av de første selskapene til å ta i bruk fôr produsert med algeolje fra det nederlandske...
Isfjord på plass i nye fabrikklokaler i Orkdal
Foto: Lars Krogh er administrerende direktør i Isfjord AS Isfjord Norway er nå i gang med produksjonen i sitt splitter nye foredlingsanlegg i Orkdal. Tidligere i sommer dro...
«EØS-AVTALEN er det vakreste»
Anniken Huitfeldt vedgår at hun er bekymret for hva som skjer med britenes forhold til det europeiske fellesskapet. Foto: Gunnar Ringheim Anniken Huitfeldt styrer...
«-BRUTALT ÆRLIG» – Bli kjent med Lindis Aune
Lindis Aune er daglig leder i HitraMat Foto: Hitra-Frøya Lindis Aune ble valgt til nestleder i Sjømatbedriftene under årets landsmøte. Til daglig finner du henne på Kuøya...
Fellestur til SJØMATMESSEN I BRUSSEL 2020
Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 20.– 23. april 2020. Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fellestur til Seafood Expo Global og Seafood Processing...
Skatteutvalgets innstilling er ikke annet enn tragisk
Robert Eriksson, Administrerende direktør i Sjømatbedriftene Skatteutvalgets flertallsinnstilling som i dag ble overlevert av utvalgsleder Karen Helene Ulltveit-Moe, kan ikke...
Spent på utviklingstillatelser – VERSJON 2.0
Foto: Svein Eivind Gilje, Lars-Heine Kåsa og Gisle Andre Enstad Engesund Fiskeoppdrett er en av mange oppdrettsselskap som fikk avslag på sin utviklingskonsesjon søknad. De...
Samfunnsbygger – BYGGER NY BARNEHAGE
Ola Braanaas i Firda Seafood så seg lei på barnehagemangel. Nå blar han opp mellom 10 og 20 millioner for å få fortgang i utbyggingen. Barnehagen på Byrknesøy er allerede...
Forbrukerne ønsker SJØFRYST FILET
MARGARETH KJERSTAD OG WENCHE EMBLEM LARSSEN, MØREFORSKING AS Sjøfryst filet er et høykvalitetsprodukt som blir filetert og fryst inn få timer etter at...
Sjømatbransjen ligger et hestehode foran politikerne
Terje Breivik har besøkt mange av kystens bedrifter som stortingspolitiker. Han er imponert over hva sjømatindustrien får til. Venstres parlamentariske leder framhever...
Sjømatbedriftene inngår landsdekkende avtale med NAV
Målet med intensjonsavtalen som vil bli underskrevet av partene i løpet av denne måneden er å gjøre det enklere for Sjømatbedriftenes virksomheter å få tilgang på...
Klimamarin 12.-13. november 2019
Klimaendringene kommer stadig tettere på oss. Vi opplever mer ekstremvær, på én dag i august smeltet over ti milliarder tonn is på Grønland og forskerne blir mer og mer...
Kva er det med matproduksjon i sjø?
Foto: Sigrid Brattabø Handegard For litt over to år sidan bestemte eg meg for å gjera noko heilt anna i yrkeslivet mitt. Ved ei meir eller mindre tilfeldigheit...
Oppretter eget rømningsforum
Kystrederiene, Sjømatbedriftene, Norsk Industri og Sjømat Norge har sammen gått til enighet om seks felles tiltak mot rømming. Blant tiltakene er forum for bedre koordinert...
Ber Elvestuen stoppe prøveboring sør for Lofoten
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson ber, Klima- og miljøminister Ola Elvestuen, umiddelbart å omgjør miljødirektoratets avgjørelse om å gi Wintershall...
Ber stortinget beholde føringstilskuddet
Regjeringen foreslår at det ikke bevilges midler til ordningen for 2020. Formålet med ordningen var å opprettholde lokale fiskerimiljøer og en variert flåtestruktur,...
Sjømatbedriftene sine innspill til statsbudsjettet 2020
Sjømatbedriftene deltok 15. oktober på høring i Næringskomiteen om Statsbudsjettet for 2020. Her er våre innspill Andre aktuelle sakerBoks 639 Sentrum,...
Vi har utfordringer med arealplanlegging i sjø
Arealutfordringer i sjø, stod mellom andre, saker på dagsorden da Sjømatbedriftene i dag hadde besøk av Stortingsrepresentant Mari Holm Lønseth (H) Sjømatbedriftene tok i dag...
Early bird-kampanje – bestill nå og spar 1 000 kroner
Gå ikke glipp av Sjømatdagene 2020! Er du ekstra tidlig ute får du redusert pris på konferanseavgiften. Bestiller du før 15. november betaler du kun kr 4 500. (Ordinær pris er...
Velkommen til Firda Seafood Group
Det er med glede vi kan ønske Firda Seafood Group hjertelig velkommen som medlemmer i Sjømatbedriftene, sier Sjømatbedriftenes administrerende direktør Robert Eriksson....
Fullt hus på seminar om areal i sjø holdt av Sjømatbedriftene og SANDS.
Onsdag 2.oktober og torsdag 3.oktober holdt Sjømatbedriftene og advokatkontoret SANDS seminar om akvakultur og arealplanlegging i sjø i Trondheim og i Tromsø. På begge...
Påmelding til Sjømatdagene 2020 er åpnet
Gå ikke glipp av Sjømatdagene 2020! Er du ekstra tidlig ute får du redusert pris på konveranseavgiften. Bestiller du før 15. november betaler du kun kr 4 500. Ordinær pris er...
Digitale kyr og smarte fisker: Offentlig-privat sektorutvikling skaper vekst
Digitaliseringen påvirker hele samfunnet. Enten det er bonden som driver et datadrevet fjøs, eller oppdrettsfisk som dataslaktes og datafores. Hvordan få økt fart...
Unge talenter: Settefiskkonsern fra Smøla ledes av Christian (25)
På onsdag annonserte holdingselskapet Smølen Handelskompani AS at de samler alle sine selskaper under en felles merkevare, Nekton. Christian Wikan (25) blir ny...
Aqua Nor en stor suksess for Sjømatbedriftene
Over 600 besøkende på stand, over 300 deltakere på vårt sosiale tilstelning på onsdag, nye medlemmer og gode samtaler dette har vert uken til Sjømatbedriftene...
Sjømatbedriftene og Smak av Kysten inngår samarbeidsavtale
Sjømatbedriftene og Smak av Kysten inngår i dag en forpliktende samarbeidsavtale - Bakgrunnen for avtalen er at begge organisasjonene ønsker et tettere og mer...
Garnviks Røkeri AS vant NM i varmrøkt laks
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Garnviks Røkeri...
Isfjord Norway vant to gull i NM i røkt og gravet laks og ørret.
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Isfjord Norway...
Dolmøy House of Seafood vant NM gull i kaldrøkt ørret
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Dolmøy House of...
Mikals Laks Norgesmester i kaldrøkt laks
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Mikaels Laks fra...
Forskere fra Norge og Sør-Afrika skal temme sjøpølser.
Et forskningssamarbeid mellom Sør-Afrika og Norge skal utvikle oppdrett av nye sjøpølsearter. Arbeidet, som ledes av Møreforsking Ålesund, har som mål å sikre...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.