Avlyser seminar på grunn av situasjonen med Covid-19
Som en følge av utviklingen rundt Covid-19, og i tråd med de tilrådninger som helsemynighetene har gitt har SANDS og Sjømatbedrfitene besluttet å avlyse dette seminaret....
Koronaviruset – spørsmål, svar og generelle råd
SvarAll matvareproduksjon og hele verdikjeden er samfunnskritisk, bekrefter Nærings- og fiskeridepartementet . Nærings- og fiskeridepartementet bekrefter oså at...
Forslag til endring av omsetnings- og sykdomsforskriften for akvatiske dyr
Hovedinnholdet i høringsforslagetPå vegne av Nærings- og fiskeridepartementet har Mattilsynet sendt på høring forslag til endringer i forskrift av 17. juni 2008 nr. 819 om...
Sjømatbedriftene vil ha forbud mot mobile mottaksstasjoner
Sjømatbedriftene krever at det innføres et snarlig forbud mot mobile mottaksstasjoner. Dette er et av forslagene de fremmer i sitt høringssvar om fremtidens fiskerikontroll....
Akvakulturnæringen må forvente hyppigere tilsyn fra Arbeidstilsynet
Arbeidstilsynet har varslet at de i 2020 vil prioritere innsats overfor hav- og kystbaserte virksomheter i akvakulturnæringen i form av tilsyn og veiledning om helse- miljø og...
Kan norsk laksenæring vokse inn i himmelen?
Norsk laksenæring er inne i ei tid med blanda kjensler. På den eine sida opplever vi tidenes høgkonjunktur, med høge marknadsprisar over svært lang tid. På den andre sida...
TeMa-dag Hygiene 11.03.2020
Da er vi endelig i gang med årets TeMa-dager, og vi starter som vanlig med den som kanskjer er aller viktigste for dere! Hva er nytt med tanke på bærekraftig hygiene innen...
Kampen om havarealet
Fremtiden vår ligger i havet. Våre politikere ser dette og vil utvikle nasjonen i og på havet. Samtidig pågår en «kamp» om havet, men det mangler en klar strategi for hvordan...
Sjømatbedriftene styrker staben!
Tonje Vangen begynte 1. februar i Sjømatbedriftene. Hun er jurist med utdanning fra Universitetet i Bergen og har i 17 år arbeidet i det offentlige – først i Arbeids- og...
Tidenes start på sjømatåret – eksporten av norsk sjømat økte med 15 prosent
Norge har eksportert 207 000 tonn sjømat for 9,8 milliarder kroner i januar. Volumet var på samme nivå som samme måned i fjor, mens verdien økte med 1,2 milliarder kroner,...
Trafikklysordningen som incitament ordning kastes på skraphaugen
Administrerende direktør i Sjømatbedriftene Robert Eriksson mener den valgte innretningen på tildelingsrunden for vekst i 2020 bryter med den opprinnelige hensikten...
STILLING LEDIG FIAS
ArbeidsgiverFiskerinæringens Innkjøpsselskap AS StillingstittelMarkedssjef i et innkjøpsfellesskap – eid av bedrifter i sjø- og havbruksnæringen. Frist25.02.2020...
Klare forventninger til Sivertsen som fiskeriminister
Vi i næringen er naturlig nok alltid spent når det kommer inn en ny statsråd, og hvordan han angriper våre forventninger, sier administrerende direktør i Sjømatbedriftene,...
Last ned innleggene fra Sjømatdagene 2020
Her kan du laste ned powerpointene til de som holdt innlegg under Sjønatdagenen 2020. 1: Fiskeriministeren - last ned2: FreshInsightsLansering Trond H/Espen B - last...
Nina Jensen: – Som å komme hjem
Nina Jensen i REV Ocean tegnet et dystert bilde av havets tilstand under sitt foredrag på Sjømatdagene 2020. 40 prosent av alt liv i havet har dødd de siste 40 årene, mye på...
Sporbarhetssystemet Hyper Insight lansert på Sjømatdagene 2020
Gir mindre matsvinn og matjuks: Sporbarhetssystemet Hyper Insight basert på Food Trust-plattformen til IBM ble lansert under Sjømatdagene 2020. Hyper Insight er en en effektiv...
Sjømatdagene 2020 er i gang
Da er vi endelig i gang med Sjømatdagene 2020, og vi har en stor økning i antall deltakere fra i fjor. Temaet for årets konferanse er «En blå vei til en grønn framtid»....
STILLING LEDIG
– FAGSJEF FANGST OG INDUSTRI
Arbeidsgiver SJØMATBEDRIFTENE Stillingstittel Har du interesse for næringsutvikling og engasjement for organisasjonsbygging? Frist 20.01.2020 Ansettelsesform Fast Har du...
STILLING LEDIG – FAGSJEF HAVBRUK
Arbeidsgiver SJØMATBEDRIFTENE Stillingstittel Har du interesse for næringsutvikling og engasjement for organisasjonsbygging? Frist 20.01.2020 Ansettelsesform Fast Har du...
Sjømatrådets markedsgrupper har fått ny sammensetning
Markedsgruppene er rådgivende grupper som skal gi innspill til arbeidet Norges Sjømatråd utfører for bransjen som den enkelte markedsgruppe representerer. Dette skal sikre...
Sjømatbedriftene med tydelig budskap i Stortinget
Da stortingsmeldingen ble fremlagt i juni ble det fra regjeringens side solgt ut at dette var et kvotesystem for økt verdiskapning, og hvor man gjorde en rekke forenklinger....
Sjømatbedriftene ønsker dere alle en riktig god jul
Sjømatbedriftene ønsker dere alle en riktig god jul. Nok et intensivt og begivenhetsrikt år går mot slutten. 2019 var året sjømatnasjonen Norge nådde sin store milepæl ved at...
Sjømatbedriftene krever store endringer av Mattilsynet innen påske
Sjømatbedriftenes administrerende direktør gir Mattilsynet tiden frem til neste jul på å få gjenopprettet tilliten, men krever at store endringer må være på plass til påske. –...
Programmet til SJØMATDAGENE 2020 er klart
Nå har vi oppdatert programmet for Sjømatdagene 2020. Vi har et variert program med mange spennende foredragsholdere som tar pulsen på det som rører seg i bransjen. Se bare...
SJØMATDAGENE 2020 – En blå vei til en grønn framtid
Hvordan kan sjømatnæringen være en del av løsningen på verdens klimaproblemer – og unngå å være en del av problemet? Dette er hovedtemaet under Sjømatdagene 2020, den årlige...
Matilsynets Kina-liste oppdatert
Listeføring av sjømatprodusenter Kinesiske myndigheter krever at alle utenlandske sjømatprodusenter må være registrert og godkjent før varer fra dem kan importeres til Kina....
Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning
Fersk torsk Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å...
Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning
Robert Eriksson. FOTO: Justis- og beredskapsdepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å gjøre ordningen...
14 ÅRINGER SPISER MER SNOP ENN FISK
Marin Berg Thomassen og Felix Mohn Kvam i full gang med å filletere laks, under kyndig veiledning av mesterkokk Geir-Rune Larsen fra Strinda Videregående skole. Offentlige...
EN NY ÆRA for havet
Jonas Gahr Støre på Senja. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Arbeiderpartiets leder har i alle år vært fascinert av havets muligheter. Jeg har helt siden arbeidet med...
Lingalaks bruker ALGEOLJE I SITT LAKSEFÔR
Lingalaks-lokalitet i Hardanger.FOTO: PRESSEFOTO Hardangeroppdretteren Lingalaks er en av de første selskapene til å ta i bruk fôr produsert med algeolje fra det nederlandske...
Isfjord på plass i nye fabrikklokaler i Orkdal
Foto: Lars Krogh er administrerende direktør i Isfjord AS Isfjord Norway er nå i gang med produksjonen i sitt splitter nye foredlingsanlegg i Orkdal. Tidligere i sommer dro...
«EØS-AVTALEN er det vakreste»
Anniken Huitfeldt vedgår at hun er bekymret for hva som skjer med britenes forhold til det europeiske fellesskapet. Foto: Gunnar Ringheim Anniken Huitfeldt styrer...
«-BRUTALT ÆRLIG» – Bli kjent med Lindis Aune
Lindis Aune er daglig leder i HitraMat Foto: Hitra-Frøya Lindis Aune ble valgt til nestleder i Sjømatbedriftene under årets landsmøte. Til daglig finner du henne på Kuøya...
Fellestur til SJØMATMESSEN I BRUSSEL 2020
Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 20.– 23. april 2020. Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fellestur til Seafood Expo Global og Seafood Processing...
Skatteutvalgets innstilling er ikke annet enn tragisk
Robert Eriksson, Administrerende direktør i Sjømatbedriftene Skatteutvalgets flertallsinnstilling som i dag ble overlevert av utvalgsleder Karen Helene Ulltveit-Moe, kan ikke...
Spent på utviklingstillatelser – VERSJON 2.0
Foto: Svein Eivind Gilje, Lars-Heine Kåsa og Gisle Andre Enstad Engesund Fiskeoppdrett er en av mange oppdrettsselskap som fikk avslag på sin utviklingskonsesjon søknad. De...
Samfunnsbygger – BYGGER NY BARNEHAGE
Ola Braanaas i Firda Seafood så seg lei på barnehagemangel. Nå blar han opp mellom 10 og 20 millioner for å få fortgang i utbyggingen. Barnehagen på Byrknesøy er allerede...
Forbrukerne ønsker SJØFRYST FILET
MARGARETH KJERSTAD OG WENCHE EMBLEM LARSSEN, MØREFORSKING AS Sjøfryst filet er et høykvalitetsprodukt som blir filetert og fryst inn få timer etter at...
Sjømatbransjen ligger et hestehode foran politikerne
Terje Breivik har besøkt mange av kystens bedrifter som stortingspolitiker. Han er imponert over hva sjømatindustrien får til. Venstres parlamentariske leder framhever...
Sjømatbedriftene inngår landsdekkende avtale med NAV
Målet med intensjonsavtalen som vil bli underskrevet av partene i løpet av denne måneden er å gjøre det enklere for Sjømatbedriftenes virksomheter å få tilgang på...
Klimamarin 12.-13. november 2019
Klimaendringene kommer stadig tettere på oss. Vi opplever mer ekstremvær, på én dag i august smeltet over ti milliarder tonn is på Grønland og forskerne blir mer og mer...
Kva er det med matproduksjon i sjø?
Foto: Sigrid Brattabø Handegard For litt over to år sidan bestemte eg meg for å gjera noko heilt anna i yrkeslivet mitt. Ved ei meir eller mindre tilfeldigheit...
Oppretter eget rømningsforum
Kystrederiene, Sjømatbedriftene, Norsk Industri og Sjømat Norge har sammen gått til enighet om seks felles tiltak mot rømming. Blant tiltakene er forum for bedre koordinert...
Ber Elvestuen stoppe prøveboring sør for Lofoten
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson ber, Klima- og miljøminister Ola Elvestuen, umiddelbart å omgjør miljødirektoratets avgjørelse om å gi Wintershall...
Ber stortinget beholde føringstilskuddet
Regjeringen foreslår at det ikke bevilges midler til ordningen for 2020. Formålet med ordningen var å opprettholde lokale fiskerimiljøer og en variert flåtestruktur,...
Sjømatbedriftene sine innspill til statsbudsjettet 2020
Sjømatbedriftene deltok 15. oktober på høring i Næringskomiteen om Statsbudsjettet for 2020. Her er våre innspill Andre aktuelle sakerBoks 639 Sentrum,...
Vi har utfordringer med arealplanlegging i sjø
Arealutfordringer i sjø, stod mellom andre, saker på dagsorden da Sjømatbedriftene i dag hadde besøk av Stortingsrepresentant Mari Holm Lønseth (H) Sjømatbedriftene tok i dag...
Early bird-kampanje – bestill nå og spar 1 000 kroner
Gå ikke glipp av Sjømatdagene 2020! Er du ekstra tidlig ute får du redusert pris på konferanseavgiften. Bestiller du før 15. november betaler du kun kr 4 500. (Ordinær pris er...
Velkommen til Firda Seafood Group
Det er med glede vi kan ønske Firda Seafood Group hjertelig velkommen som medlemmer i Sjømatbedriftene, sier Sjømatbedriftenes administrerende direktør Robert Eriksson....
Fullt hus på seminar om areal i sjø holdt av Sjømatbedriftene og SANDS.
Onsdag 2.oktober og torsdag 3.oktober holdt Sjømatbedriftene og advokatkontoret SANDS seminar om akvakultur og arealplanlegging i sjø i Trondheim og i Tromsø. På begge...
Påmelding til Sjømatdagene 2020 er åpnet
Gå ikke glipp av Sjømatdagene 2020! Er du ekstra tidlig ute får du redusert pris på konveranseavgiften. Bestiller du før 15. november betaler du kun kr 4 500. Ordinær pris er...
Digitale kyr og smarte fisker: Offentlig-privat sektorutvikling skaper vekst
Digitaliseringen påvirker hele samfunnet. Enten det er bonden som driver et datadrevet fjøs, eller oppdrettsfisk som dataslaktes og datafores. Hvordan få økt fart...
Unge talenter: Settefiskkonsern fra Smøla ledes av Christian (25)
På onsdag annonserte holdingselskapet Smølen Handelskompani AS at de samler alle sine selskaper under en felles merkevare, Nekton. Christian Wikan (25) blir ny...
Aqua Nor en stor suksess for Sjømatbedriftene
Over 600 besøkende på stand, over 300 deltakere på vårt sosiale tilstelning på onsdag, nye medlemmer og gode samtaler dette har vert uken til Sjømatbedriftene...
Sjømatbedriftene og Smak av Kysten inngår samarbeidsavtale
Sjømatbedriftene og Smak av Kysten inngår i dag en forpliktende samarbeidsavtale - Bakgrunnen for avtalen er at begge organisasjonene ønsker et tettere og mer...
Garnviks Røkeri AS vant NM i varmrøkt laks
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Garnviks Røkeri...
Isfjord Norway vant to gull i NM i røkt og gravet laks og ørret.
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Isfjord Norway...
Dolmøy House of Seafood vant NM gull i kaldrøkt ørret
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Dolmøy House of...
Mikals Laks Norgesmester i kaldrøkt laks
Denne uken har Sjømatbedriftene avholdt NM i røkt og gravet laks og ørret i Trondheim. Norges beste produkter innen kategorien har blitt kåret, og Mikaels Laks fra...
Forskere fra Norge og Sør-Afrika skal temme sjøpølser.
Et forskningssamarbeid mellom Sør-Afrika og Norge skal utvikle oppdrett av nye sjøpølsearter. Arbeidet, som ledes av Møreforsking Ålesund, har som mål å sikre...
Kan bidra til økt tilvekst, færre lus og bedre fiskevelferd.
Plany, AGA og Mowi samarbeider om innovasjonsprosjekt I et teknologisamarbeid mellom Plany og AGA, og FoU-partner Mowi gjøres det forsøk med å optimere miljøet i...
Tidenes beste halvår for norsk sjømateksport
Norge eksporterte 1,3 millioner tonn sjømat til en verdi av 51,2 milliarder kroner i første halvår 2019. Det er en volumnedgang på 13 prosent og en verdivekst på 7...
Viktig gjennomslag for Sjømatbedriftene i Kvotemeldingen
En av Sjømatbedrifts klare syn i arbeidet med denne meldingen har vert at 21 meters lengden måtte videreføres på fartøyene. Jeg er veldig glad for at vi har fått...
Kontroll på merdmiljø og algeoppblomstring
Naturen kan være brutal, og det har oppdrettsnæringen nylig fått erfare med algeoppblomstringen i Nord-Norge. Ringvirkningene er enorme og i negativ forstand og...
Sjømatbedriftene og ATEA med temamøte under AquaNOR
Onsdag 21 august vil Atea og Sjømatbedriftene holde temamøte under Aqua Nor. Her vil vi gå igjennom generell digitalisering av havbruksnæringen, teknologiske...
Tar grønn teknologi til blå næring
Foto: Grunnstein lagt for et nytt norsk industrieventyr? Calanus-direktør Gunnar Rørstad med «grunnsteinen» til nyanlegget- koststilskuddet de produserer - sammen med...
Innviterer til ung kokkekamp
Foto: Sjømatbedriftene arrangerer for første gang NM junior – Masterchef i sjømat under Trøndersk Matfestival. I forbindelse med årets NM i røkt og gravet laks og ørret ønsket...
Moderat vekst i verdien av norsk sjømateksport
Foto: shutterstock Norge eksporterte 181 400 tonn sjømat for 8,7 milliarder kroner i mai. Det er en verdiøkning på 284 millioner kroner eller 3 prosent sammenlignet med mai i...
Sjømatbedriftene på innspillskonferanse med Miljøvernministeren
Sjømatbedriftene var tilstede og hadde innlegg under Klima- og Miljødepartementets innspillskonferanse om revidering av forvaltningsplanen for Barentshavet –...
Sjømatbedriftene følger opp Mattilsynet
Sjømatbedriftene har henvendt seg til Mattilsynet hvor de etterspør hvilke kontrollmekanismer og rutiner de har for å følge opp dispensasjonen Nærings- og...
Generalforsamling i Kystrederiene
Kystrederiene hadde i helgen generalforsamling og valgt nye styremedlemmer. Årets generalforsamling var lagt til Longyearbyen på Svalbard. Oskar Grimstad fikk fornyet tillit...
Digitalisering av norsk sjømatnæring
Sjømat Norge, Norsk Industri og Sjømatbedriftene går sammen med Nærings- og fiskeridepartementet for en mer digital næring og forvaltning. Første steg er å samle...
Bli med på NM i Røkt og gravet laks og ørret
Sjømatbedriftene inviterer til deltagelse i Norgesmesterskap i røkt og gravet laks og ørret 2019! Konkurransen vil bli gjennomført under OI Trøndersk Matfestival...
Aquatic Food forum i Oslo 10 og 11 september 2019
Gå ikke glipp av Aquatiq Food Forum 10. og 11. september - årets viktigste møteplass for ledere i matbransjen! Økt globalisering, ny forskning og teknologi krever...
Barn i sør best i klassen på fiskekonsum
70 prosent av barn og unge tror de spiser nok fisk. Sannheten er at bare 18 prosent av de mellom åtte og nitten år spiser fisk minst tre ganger i uken. Nesten like...
Ros til Tolletaten for bedre åpningstider over Bjørnfjell
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, roser Tolletaten for å utvide åpningstidene over Bjørnfjell i høstmånedene september til og med...
Pengedryss til Trøndersk matfestival og Sjømatbedriftene
Vi har verdens beste sjømat, men forbruket går nedover. Særlig de yngre spiser for lite fisk og sjømat. Trøndersk Matfestival gjør en kjempejobb for å engasjere...
Brusselmessen 2019
Sjømatbedriftene deltok på årets Brusselmesse, og det har vært en meget god messe med mange gode samtaler, dialog med eksisterende medlemmer og møte med nye...
SMAK2020 blir ny arena for NM i Sjømathandel
SMAK 2020 arrangeres på Norges Varemesse 3. – 6. mars 2020 og blir Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping for alle som jobber med...
Valgkomiteens instilling til landsmøte 2019
Valgkomiteens til nytt styre og nye utvalg i Sjømatbedriftene, har den siste tiden jobbet med å sette opp kandidater til de ulike vervene. Lenke til: Valgkomiteens...
– SAMSPILL GJØR OSS GODE!
I ti år har Sett Sjøbein inspirert unge til å satse på en fremtid i næringen. Nå avsluttes prosjektet. Les leder Janita Arhaugs refleksjoner. Janita Arhaug og Frøy...
Strandrydderuka er i gang – Hold Norge Rent
Strandryddeuka er Norges største kollektive dugnad. Titusenvis av frivillige rydder Norges streder, øyer, holmer, bekker, elver og innsjøer. Også havbunnen ryddes....
Ønsker ikke landbruket til livs – Men fair play i kjøledisken
La det være klinkende klart: Dette handler ikke om vi er imot subsidier til landbruket. Det handler heller ikke om å skape konflikt mellom landbruket og sjømatnæringen. Det...
Vellykket seminar av Sjømatbedriftene og ATEA om digitalisering.
Torsdag 25.april holdt Sjømatbedriftene og It-selskapet ATEA seminar om teknologiutvikling digitalisering i sjømatbransjen. Det var over 20 påmeldte, med deltagere...
Presisering av NS 9410 (C-undersøkelser)
Miljødirektoratet er gjort kjent med at Norsk Standard NS9410:2016 er uklar på enkelte områder som berører fylkesmannens myndighetsområde for oppfølging av miljøpåvirkning fra...
Regjeringen med umiddelbar endring av kvalitetsforskriften
Nærings- og fiskeridepartementet presiserer kravet i kvalitetsforskriften om innenlands sortering av oppdrettsfisk.Produksjonsfisk er fisk med synlige sår eller...
BESTE FØRSTE KVARTAL FOR NORSK SJØMATEKSPORT NOENSINNE
Norge eksporterte 640 000 tonn sjømat til en verdi av 25,6 milliarder kroner i første kvartal. Det er en volumnedgang på 18 prosent og en verdivekst på 7 prosent...
Vellykket Seminar om areal i sjø
Vellykket Seminar om areal i sjø av Sjømatbedriftene og SANDS. Onsdag 27.mars holdt Sjømatbedriftene og advokatkontoret SANDS seminar om akvakultur og...
Seminar i Bergen om Akvakultur og arealplanlegging i sjø
Tilgang til gode lokaliteter er viktig for oppdrettsnæringen. Sjømatbedriftene har derfor i samarbeid med Advokatfirmaet SANDS laget et seminar som tar opp aktuelle...
Jenter strømmer til «blå» utdanning
Celina og Andrea stortrives med studievalget sitt, og nå får de selskap av flere jenter. Ferske søkertall fra Utdanningsdirektoratet viser at sjømatnæringen har gjor en god...
Mattilsynet tar feil når de inviterer til produksjonsvekst
Nærings- og fiskeridepartementet åpner i produksjonsområdeforskriften for å gi tilbud om vekst, uavhengig av farge på produksjonsområdet. Tilbudet gjelder samtlige...
FHF lyser ut inntil 1,2 mill NOK for å dokumentere årsaker og tiltak mot korrosjon på fiskefartøy
Korrosjon er et problem forbundet med store kostnader og operasjonelle konsekvenser for fiskeflåten. FHF utvider fristen på denne utlysningen til 26. april Årsaken til...
Veiledning om rammene for flytting av laksefisk mellom oppdrettsanlegg
I dette brevet informerer Mattilsynet om reglene som gjelder for flytting av levende laksefisk mellom oppdrettsanlegg. Flytting av fisk som er produsert med bruk...
Invitasjon til landsmøtesamling i Sjømatbedriftene
Sjømatbedriftene og FIAS har herved gleden av å invitere til fagdag og landsmøte/generalforsamling i Bodø 13 og 14. mai 2019. Landsmøte/generalforsamlingen 13 mai kommer til å...
Flere nye rekefelt etablerer seg ved oppdrettslokasjoner
Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, opplever det som både søkt og urimelig at det etableres rekefelt i etablerte akvakulturområder. - Vi opplever nå...
MINSTEPRISER OG OMSETNINGSBESTEMMELSER FOR ROGNKJEKS F.O.M. 18. MARS 2019
Norges Råfisklag og kjøperorganisasjonene Sjømat Norge, Sjømatbedriftene og Fiskekjøpernes Forening er enig om innføring av en forsøksordning med dynamisk minstepris for...
Fylkesmannen med tilsynsaksjon uke 11
Fylkesmannen vil på oppdrag fra Miljødirektoratet, videreføre tilsynsaksjonen fra 2017 med kontroll av matfiskanlegg i sjø. Aksjonen vil være lik som i 2017 og...
Seminar i Bergen om arealutfordringer i havbrukssektoren
Arealutfordringer i Havbruk. Sjømatbedriftene vil i samarbeid med Advokatfirma SANDS gjennomføre et miniseminar onsdag 27. mars kl. 1000. Vi ber alle merke seg datoen. Vi vil...
Bli med på NM i røkt og gravet laks og ørret 2019!
Sjømatbedriftene inviterer til deltagelse i Norgesmesterskap i røkt og gravet laks og ørret 2019! Konkurransen vil bli gjennomført under OI Trøndersk Matfestival med...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.